• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Babagan Kita

    Ing taun 2004, Hangchi Co., ltd- merek pencahayaan surya canggih, didegake ing Shenzhen. Wiwit didegake, Hangchi Co., ltd. wis mesthi manut misine --- "nyedhiyakake produk energi surya sing paling apik kanggo manungsa". Iki minangka cikal bakal riset teknologi ireng saiki lan pangembangan ing industri.

    Hangchi Co.ltd nemokake 29 paten model utilitas, 45 paten desain produk lan 4 paten penemuan (kalebu siji penemuan internasional PCT). Paten sing paling penting yaiku ALS (Weather Adaptive System), FAS (Falseness otomatis system) lan TCS (Temperature Control System).

    Pangadeg merek kasebut, Pak Gavin, mesthi ora ngupayakake ngatasi padhange surya sing paling dhuwur lan wektu cahya tahan lama. Hangchi Co.ltd saiki, sing duwe meh 20.000 meter persegi pabrik sing apik terus mencorong ing bidang energi anyar. Desainer lan insinyur pencahayaan sing apik duwe warisan perusahaan Hangchi Co.ltd 

    Budaya Perusahaan

    Nilai inti : golek inovasi pribadi, nggawe konsep moral sing bener, Layanan lan berorientasi karo nilai pelanggan kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan sing beda-beda
    Vision: Dadi perusahaan paling kuat ing aplikasi energi surya

    Misi : Nyedhiyakake produk solar sing apik kanggo manungsa

    Sejarah perusahaan

    2004 : Hangchi Co.ltd didegaké

    2010 : dikirim Hangchi Co.ltd ngembangake SL-10P, SL-09P, lan nggawe dheweke populer ing jagad iki.

    2012 : Hangchi Co.ltd nggawe seri SSL-01N, nyebabake sensasi industri lan kanthi cepet ngrebut pasar global

    2017 : Hangchi Co.ltd nemokake teknologi ALS lan nyebrang wektu cahya cendhak ing wektu udan / awan lan nyadari 100% cahya sajrone taun

    Distributor ing jagad iki

    Timur Tengah: Arab Saudi, Uni Emirat Arab, Turki, Irak

    Afrika : Algeria, Sudan, Nigeria, Kenya, Angola, Libya, Mesir

    Aisa : Filipina, India, Thailand, Malaysia, Vietnam

    Australia

    Amerika Utara : Mexico, Amerika Serikat, Kanada

    Amerika Selatan : Argentina, Brasil, Kolombia, Chili

    Tim R&D 

    Tim Pangembangan: Inovasi teknologi anyar,

    10 perangkat lunak senior lan insinyur perangkat keras. Produk sing dikembangake dhewe

    4 insinyur struktural,

    4 insinyur elektronik

    2 insinyur piranti lunak,

    1 desainer optik

    6 desainer industri.