• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • B008 cahya taman surya_9.7V baterai lithium

    Katrangan singkat:

    Kauntungan desain:

    1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
    2. Intensitas leds, luwih padhang.
    3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
    4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

    Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Bubuk bubuk AntarCS Solar Bollard Aluminium dadi abu-abu satin

    a (1)
    a (2)

    Fitur 

    • Lampu surya kelas komersial 

    • Mbukak biaya 10-12 jam sadurunge digunakake

    • 10-12 jam output cahya saben wengi

    • Batere LiFePO ^ internal sing dibangun kanthi dhuwur

    • Desain modern sing apik

    • Cocog kanggo dalan sing padhang lan dalan

    • Sensor cahya otomatis nguripake LED lan mateni kanggo operasi senja

    • Garansi: Garansi 1 taun kanggo pakaryan utawa komponen gagal sing ora dipengaruhi karo cara eksternal

    Spesifikasi Pole S0LP0LE010, Wall S0LWALL010, Pilar S0LPILL010, Bollard S0LB010

    • Werna Sabuk bubuk satin ireng • Panel Surya 9V 6watt
    · Wektu Ngisi daya 4-6 jam • Ukuran Panel Surya 230Hx230Wmm
    .CCT 4000K (putih adhem) · Sumber Cahya 36 LED intensitas dhuwur
    • Ukuran Bollard 800H x 275Wmm (ndhuwur) · Batere LiFePO ^ batere
    · Padhang Kira-kira 350 lumen output • Materi Diffuser Aluminium, polikarbonat

    Lumen iku apa? Ing istilah sing gampang, Lumens minangka ukuran total cahya sing bisa dideleng saka lampu utawa sumber cahya. Yen luwih dhuwur rating lumen, lampu 〃b 「ighte「 〃 bakal katon. Kepiye carane mbandhingake karo sumber cahya liyane? Contone sing umum • Lumite batere sel 4 x D bakal ngetokake kira-kira. 70 lumen • Lampu jalur gaya hardware rata-rata nggunakake 2-3 LED ngetokake 15-18 lumen • Globe pijar 25W ngetokake udakara 160 lumen

    Prinsip kerja lampu taman surya yaiku panel surya nyerep energi surya (energi cahya) ing wayah awan lan ngowahi energi cahya dadi energi listrik lan nyimpen ing batere sing bisa diisi ulang. Nalika warna dina iku peteng, cahya srengenge kanthi otomatis diuripake lan wiwit dipadhangi, lan warna awan wiwit esuk Urip, lampu kanthi otomatis dipateni, lan ngisi daya diwiwiti. Bisa ditrapake kanggo skenario aplikasi kayata kebon halaman, papan sing apik, lan vila perumahan.
    Keuntungan kinerja:
    Energi ijo, ora ana polusi;
    Ora prelu narik kawat, aman lan andal, gampang dipindhah lan gampang dipasang;
    Jam kerja sing dawa lan regane murah;
    Energi surya bisa digunakake sajrone 5 nganti 10 taun, dioda pemancar cahya LED bisa digunakake suwe;
    Desain sirkuit efisiensi tinggi, hemat energi lan hemat dhuwit;
    Umur produk sing luwih dawa.
    Kajaba iku, braket panel surya lithium sing bisa digunakake bisa nambah koleksi cahya; luwih gampang dipasang langsung ing sangisore panel surya, ukurane cilik lan bobot entheng, nyuda biaya konstruksi; umur panjang, yaiku batere-asam panyimpenan energi tradisional 3-5 kali; kurang kena pengaruh suhu, utamane tahan suhu dhuwur lan kurang; Kajaba iku, kinerja tanpa pangopènan apik.

    Desain Lampu Surya

    b
    a (9)
    a (10)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan