• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Sistem pangisi daya mobil mini AC / DC CAW7 / 11 / 22KE-DCGS

    Katrangan singkat:

    Pangisi daya AC sing dipasang ing tembok CAW kasusun saka unit kontrol utama, antarmuka interaksi komputer manungsa, antarmuka pangisi daya, pangukuran lan pengisian daya. Tahan geter lan duwe fungsi proteksi lengkap, kelas proteksi yaiku IP54, sing nyakup area cilik, cocog karo instalasi lan panggunaan lingkungan njero ruangan lan ruangan, lan nyedhiyakake tenaga AC kanggo kendaraan listrik kanthi pangisi daya ing papan.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur produk:

    > Perlindhungan daya sing sampurna kayata input liwat / ing voltase, ora normal sambungan, mandeg darurat;

    > Perlindhungan saka proteksi kilat, kebocoran, sirkuit cendhak, liwat saiki, liwat suhu, sambungan batere mbalikke, lsp;

    > Instalasi sing dipasang ing tembok, nutupi area sing sithik, gampang dipasang;

    > Antarmuka operasi layar tutul, mode ngisi daya bisa diatur supaya bisa diisi kanthi otomatis, miturut miturut

    kanggo jumlah listrik, ngisi daya miturut jumlah lan ngisi daya miturut wektu, lsp;

    > Dhukungan kertu geser / pindai kode QR kanggo mbayar;

    > Dhukungan IEC 61851 standar daya;

    Aplikasi:

    > Stasiun pengisian daya EV kanggo gedhe, medium lan cilik;

    > Armada EV (pribadi lan umum);

    > Dealer lan panyedhiya layanan EV;

    Aturan jeneng produk

    CAW 7/11 / 22KE-DCGS ^ H

    Data teknis CAW7KE-DCGS CAW11KE-DCGS CAW22KE-DCGS
    Sambungan listrik 1P + N + PE 3P + N + PE 3P + N + PE
    Tegangan input / output 230VAC ± 10% 400VAC ± 10% 400VAC ± 10%
    Frekuensi 50Hz ± 10% 50Hz ± 10% 50Hz ± 10%
    Daya sing dirating 7kW 11kW 22 kW
    Dirating saiki 32A 16A 32A
    Bahan cangkang Lembaran baja galvanis sing dicelupake kanthi panas Lembaran baja galvanis sing dicelupake kanthi panas Lembaran baja galvanis sing dicelupake kanthi panas
    Mode ngisi daya IEC 61851-1 Model pangisi daya-3 IEC 61851-1 Model pangisi daya-3 IEC 61851-1 Model pangisi daya-3
    Colokan AC IEC 62196-2 AC Tipe2 IEC 62196-2 AC Tipe2 IEC 62196-2 AC Tipe2
    Tampilan 4.3 ″ Layar tutul Warna TFT 4.3 ″ Layar tutul Warna TFT 4.3 ″ Layar tutul Warna TFT
    Sistem RFID Mifare (Klasik, DesFire EV1) Mifare (Klasik, DesFire EV1) Mifare (Klasik, DesFire EV1)
      utawa wong liya miturut panjaluk utawa wong liya miturut panjaluk utawa wong liya miturut panjaluk
    Komunikasi GPRS / Wi-Fi GPRS / Wi-Fi GPRS / Wi-Fi
    Protokol Komunikasi OCPP (opsional: liyane) OCPP (opsional: liyane) OCPP (opsional: liyane)
    Papan instalasi Indoorand ruangan Indoorand ruangan Indoorand ruangan
    Dhuwur <3000m w3000m w3000m
    Bahan proteksi IP54 IP54 IP54
    Suhu Operasi -20-50 ° C -20-50 ° C -20-50 ° C
    Suhu Panyimpenan -40-70 ° C -40-70 ° C -40-70 ° C
    Asor 5% ~ 95% tanpa kondensasi 5% ~ 95% tanpa kondensasi 5% ~ 95% tanpa kondensasi
    Mode adhem Pendinginan alami Pendinginan alami Pendinginan alami
    Dawane ngisi kabel bedhil 5m (opsional) 5m (opsional) 5m (opsional)
    Ukuran (W * D * H) 280mm * 120mm * 400mm 280mm * 120mm * 400mm 280mm * 120mm * 400mm
    Bobot 7,5kg 11kg 11kg

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan