• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Charger Ac / DC

    • CAW7/11/22KE-DCGS mini AC/DC cars charging system

      Sistem pangisi daya mobil mini AC / DC CAW7 / 11 / 22KE-DCGS

      Pangisi daya AC sing dipasang ing tembok CAW kasusun saka unit kontrol utama, antarmuka interaksi komputer manungsa, antarmuka pangisi daya, pangukuran lan pengisian daya. Tahan geter lan duwe fungsi proteksi lengkap, kelas proteksi yaiku IP54, sing nyakup area cilik, cocog karo instalasi lan panggunaan lingkungan njero ruangan lan ruangan, lan nyedhiyakake tenaga AC kanggo kendaraan listrik kanthi pangisi daya ing papan.

    • CSI 60K500/750-EUJCabc high level AC/DC batteries charging machine for cars

      CSI 60K500 / 750-EUJCabc AC / DC level dhuwur mesin pengisi daya kanggo mobil

      Pengisi daya AC / DC seri unit cerdas tipe CSI nyedhiyakake interaksi komputer-manungsa sing trep, desain modulare nggampangake pangopènan lan ekspansi peralatan; desain telung antarmuka njamin output daya AC 43kw lan DC 60kw sekaligus.

    • CSP 15/30K-E series charging system AC/DC

      CSP 15 / 30K-E sistem pangisian daya seri AC / DC

      CSP 15 / 30K-E seri sing bisa obah cerdas DC pangisi daya cepet tahan geter lan duwe fungsi proteksi lengkap, cocog kanggo stasiun pangisian daya bus, parkiran parkir, toko perbaikan mobil, pabrikan mobil lan papan liya ing endi pelanggan bisa cepet nanggapi lan nyoba energi tambahan .

    • CSP 15/30K500J portable DC/AC charging system

      CSP 15 / 30K500J sistem pengisian daya DC / AC portebel

      CSP 15 / 30K500-J charger cepet DC cerdas bisa tahan geter lan duwe fungsi proteksi lengkap, cocog kanggo stasiun pengisian bus, parkiran, toko perbaikan mobil, pabrikan mobil lan papan liya ing endi pelanggan bisa cepet nanggapi lan nyoba energi tambahan.

    • CSW 15/30K-E directly charging system for electricity cars

      CSW 15 / 30K-E sistem pengisian daya langsung kanggo mobil listrik

      CSW 15 / 30K-E seri sing dipasang ing tembok pangisi daya DC cerdas cepet duwe fungsi proteksi lengkap, Cocog kanggo lingkungan instalasi cilik ing njero ruangan, lan trep kanggo pangguna supaya cepet diisi daya.

    • CSW 15/30K500J cars electricity charging machine

      Mesin pengisi listrik listrik CSW 15 / 30K500J

      Pangisi daya cerdas DC seri sing dipasang ing tembok kanthi cerdas DC nduweni fungsi proteksi lengkap, Cocog kanggo lingkungan instalasi cilik ing njero ruangan, lan trep kanggo pangguna supaya cepet diisi daya.

    • JFY ECM/ECH (square) 15KW High-effidency Intelligent off grid inverter

      JFY ECM / ECH (alun-alun) 15KW Efisiensi tinggi Inverter mateni kothak

      Kelayakan:> Jinis-jinis input voltase ;> Jembar output voltase DC, ditrapake kanggo kendaraan, ukuran minibus, lan pelatih ukuran cilik; > Bisa nggawe luwih saka 20 modul paralel; > Ditrapake kanggo tumpukan pengisian daya terintegrasi, tumpukan pengisian daya pamisah, tumpukan pengisi daya khusus, tumpukan pengisian daya portabel lan pamindhahan lsp; Efisiensi tinggi:> Jembar voltase kanthi daya lengkap; > Ngadopsi teknik enggo bareng saiki kanthi digital kanthi akurasi ...