• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SPESIFIKASI 1000 Lumens

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    Cahya tembok surya

    swl-11

    SPESIFIKASI

    Model No.

     

    SWL-11
    Lumens

     

    1000lm (PIR)
    Jumlahe LED

     

    20 pcs
    Kekuwatan panel surya

     

    0,5W
    Spesifikasi Baterai

     

    7.4Wh (2AH 3.7V)
    IP

     

    65
    IK

     

    06
    Wektu cahya

     

    5 dina
    Suhu ngeculake

     

    -20 ℃ ~ 60 ℃
    Ngisi daya suhu

     

    0 ℃ ~ 45 ℃
    Ngalih sensor cahya

     

    ≥50 Lux, ing

    ≤10 Lux, dipateni

    Mode cahya

     

    1、0 + PIR (1000lm) 10s

    2、20lm + PIR (1000lm) 10s

    3、20lm nganti sunrise。

    Sudut balok

     

    120 ° ~ 140 °
    Materi

     

    Plastik Konduktif Termal
    Garansi

     

    1 taun
     swl-12

    INSTRUKSI PROSES KERJA

    1. Mung indikator ijo, M1: Cahya lampu sepisan;

    M2: Lampu lampu kaping pindho;

    M3: Cahya lampu telu

    Gre1 :: 0 + PIR (1000lm) 10s;

    : 20lm + PIR (1000lm) 10s;

    : 20lm nganti sunar srengenge

    swl-122

    REKOMENDASI ​​DATA

    swl-1222

    Teknologi anyar:

    ALS (sistem pencah adaptif): Yen nemoni cuaca sing kurang sithik sunar srengenge, sistem bakal ngetung kanthi tepat wektu kanggo kapasitas batere sing isih ana lan nggunakake efisiensi output maksimal kanggo wektu cahya sing dawa.

    1212

    UKURAN PRODUK

    256

    PAKET PRODUK

    dfs

    Kauntungan:

    1. Keuntungan sing luar biasa saka lampu tembok surya yaiku ing sangisore surya srengenge, produk kasebut bisa nggunakake kondhisi dhewe kanggo ngonversi energi cahya surya dadi energi listrik, supaya bisa ngisi daya otomatis, lan ing wektu sing padha nyimpen lampu energi

    2. Produk kasebut dikontrol dening saklar sing cerdas, lan uga saklar otomatis sing dikontrol cahya. Contone, lampu tembok surya kanthi otomatis bakal dipateni nalika awan lan wengi bakal diuripake.

    3. Amarga lampu tembok surya didhukung dening energi cahya, mula ora prelu disambungake karo sumber listrik liyane, mula ora prelu nindakake kabel sing mboseni. Kapindho, lampu tembok surya bisa digunakake kanthi stabil lan andal.

    4. Umur servis lampu tembok surya dawa banget. Amarga nggunakake chip semikonduktor kanggo ngetokake cahya, mula ora ana filamen. Ing panggunaan normal tanpa kerusakan njaba, umure bisa suwene pirang-pirang jam, ngluwihi jinis lampu liyane.

    5. Bahan-bahan sing ana ing lampu biasa bakal nyebabake polusi lingkungan. Nanging lampu tembok surya ora duwe bahan iki, sanajan dibanting, ora bakal ngrusak lingkungane.

    6. Paparan jangka panjang ing ultraviolet lan infrared bisa nyebabake kerusakan ing mripate wong, nanging lampu tembok surya dhewe ora ngemot, lan pajanan jangka panjang ora bakal nyebabake kerusakan ing mripate wong.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan