• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Mobil listrik & mobil Golf golf daya batere Gel

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul Tegangan (V) VolumeC20 (1.75V / Sel) (Ah) Ukurane   u
    dawane jembaré dhuwure dhuwur total
    mm mm mm mm kg
    SWE61800 / C5 6 180 260 180 270 275 32,50 T20
    SWE61900 / C5 6 190 306 169 220 227 29.50 T19
    SWE62000 / C5 6 200 260 180 270 275 34.00 T20
    SWE81500 / C5 8 150 260 180 280 283 35.00 T19
    SWE12100 / C2 12 10 151 98 98 103 4.10 T251
    SWE12120 / C2 12 12 151 98 98 103 430 T73
    SWE12200 / C2 12 20 181 77 171 171 7.00 DT-1
    SWE12300 / C2 12 30 222 93 174 177 10.40 DT-1
    SWE12350 / C2 12 35 222 106 174 177 12.00 DT-2
    SWE12400 / C2 12 40 222 121 163 173 13.50 DT-2
    SWE121000 / C5 12 100 331 177 218.5 220 36.00 T16
    SWE121200 / C5 12 120 402 170 240 240 42.00 T60
    SWE121500 / C5 12 150 483 170 242 242 52.00 T50

     

    Moduel Tegangan(V) Volume C20 (1.75V / Sel)(Ah) Ukurane bobote
    Dawane Jembar Dhuwur Dhuwur total
    mm mm mm mm kg
    SWT121200 (A + A + A) 12 140 360 172 277 297 40.00
    SWT121200 (A + A) 12 130 360 172 277 297 39.00
    SWT121200 (A + B) 12 120 360 172 259 279 37.00
    SWT121100 (A) 12 110 360 172 259 279 35.00
    SWT121000 (B) 12 95 360 172 249 269 32.00
    SWT12800 (C) 12 80 360 172 235 255 29.50
    SWT12850 (C2) 12 85 360 172 249 279 31.00
    SWT61500 6 150 260 182 286 286 27.00
    SWT81500 8 150 250 190 290 290 33.00
    SWT61800 6 180 260 182 286 286 29.50
    SWT62400 6 240 360 172 259 272 35.00

    Standar eksekutif:

    GB / T 18332.1 - 2009

    QC / T 742-2006

    IEC61982-3 2001-06

    GB / T 7403 / 1-2008

    GB / T 23636-2009

    Baterai gel umume kalebu elektroda positif lan negatif, diafragma khusus, elektrolit gel, casing batere lan katup pengaman. Liwat teknologi koloid, elektrolit tetep ing keadaan batere batere. Sawetara gas tilak digawe sajrone pangisian daya lan proses ngeculake. Dheweke bakal bebas ngambang ing jurang gel. Bisa direnovasi miturut prinsip penyerapan katoda aloi Pb-Ca. Priksa manawa sealing lan bebas pangopènan dadi kasunyatan.
    Fitur:
    Gunakake teknologi senyawa oksigen: bebas perawatan
    Paduan PbCaSn kanggo kisi rata: kurang gas, kurang mandhiri
    Pemisah kualitas tinggi: ngluwihi siklus urip lan nyegah sirkuit cendhak mikro
    Bahan baku kemurnian tinggi: njamin tingkat debit awak sing kurang
    Terminal tembaga berlapis perak, terminal insert kuningan lan terminal timbal nambah konduktivitas
    aplikasi:
    Sistem Weker; UPS; Akses Kontrol Akses; Sistem Keamanan; Sistem Tenaga Darurat; Dolanan Anak; Piranti Komunikasi; Piranti Medhis; Kendaraan Listrik; Kranjang Golf lan Kranjang; Alat Daya; Sistem Kontrol


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan