• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Cahya dhuwur G012 cahya pekarangan surya kanthi bahan baku tahan karat

    Katrangan singkat:

    Kauntungan desain:

    1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
    2. Intensitas leds, luwih padhang.
    3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
    4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

    Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Lyra Solar Bollard Aluminium bubuk nganti abu-abu satin

    1 (2)
    1 (1)

    Fitur

    -Klaming surya kelas komersial

    • Mbukak biaya 10 -12 jam sadurunge digunakake

    • 10-12 jam output cahya saben wengi

    • Batere Life P04 inbuilt berkualitas tinggi

    • Desain modern sing apik

    -Aku cocog kanggo dalan sing padhang lan dalan

    • Sensor cahya otomatis nguripake LED lan mateni kanggo operasi senja

    • Garansi: Garansi 1 taun kanggo pakaryan utawa komponen gagal sing ora dipengaruhi karo cara eksternal

    Spesifikasi

    • Werna

    • Ngisi daya Wektu

    -CCT

    • Ukuran Bollard

    • Padhang

    SOLB004

    Wujud bubuk bubuk satin abu-abu

    4-6 jam

    4000K (putih adhem)

    lOOOHx295Wmm (ndhuwur)

    Kira-kira 350 lumen output

    • Panel Surya

    • Ukuran Panel Surya

    -Sumber Cahaya 

    • Batere

    • Materi

    9V 7watts 150Hxl60Wmm

    36 LED intensitas dhuwur LiFeP04 batere Aluminium, diffuser polikarbonat

    Lumen iku apa? Ing istilah sing gampang, Lumens minangka ukuran total cahya sing bisa dideleng saka lampu utawa sumber cahya. Sing luwih dhuwur rating lumen, lampu "b「 ighte 「" bakal katon.

    Kepiye carane mbandhingake karo sumber cahya liyane? Contone sing umum • Lumite batere sel 4 x D bakal ngetokake kira-kira. 70 lumen • Lampu jalur gaya hardware rata-rata nggunakake 2-3 LED ngetokake 15-18 lumen • Globe pijar 25W ngetokake udakara 160 lumen

    Minangka jinis produk cahya lanskap energi hijau sing nggabungake hemat energi, perlindungan lingkungan, pencahayaan lan kecantikan, nggunakake bahan baku stainless steel lan sumber cahya LED sing ditrapake duwe karakteristik padhange, saengga bisa nggawe padhang tartamtu, lan bisa digunakake kanthi wiyar digunakake ing taman lan halaman. , Villas lan komunitas perumahan mewah lan wilayah liyane sing ora ana listrik, kurang listrik utawa cahya kabel mbikak pekarangan.
    Desain awak lampu sing unik bisa ngatasi kahanan cuaca sing beda-beda. Lampu pekarangan duwe desain umure sing luwih dawa. Iki nggunakake proses laminasi kaca sing ditularake kanthi dhuwur. Umur desain kabeh aksesoris konsisten. Desain hemat energi sing unik nggawe batere luwih dawa tinimbang teknologi konvensional 2- 3 kaping.
    Iki minangka produk kanthi voltase rendah, nggunakake pasokan listrik langsung, duwe faktor keamanan sing dhuwur, lan bisa nglindhungi bocah, pejalan kaki lan kewan kanthi efektif.
    Kajaba iku, lampu lan lampu mati dikendhangi sinar srengenge lan induksi cahya, yaiku fungsi kontrol cahya, lan uga ana mode hemat energi. Ing kasus pejalan kaki sing kurang ing wayah wengi, daya output saka sumber cahya kanthi otomatis dikurangi kanggo ngirit listrik.

    Cocog kanggo ndandani ing permukaan sing paling akeh

    1

    Panel surya kalebu sensor cahya

    图片 5

    Lampu Eco Surya

    12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan