• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Batere gel kanthi fungsi variabel solar lan mobil

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul Tegangan(V) VoluemC20 (1.75V / Sel)(Ah) Ukurane Bobot St.
    dawane Jembar dhuwure Dhuwur total ,
    mm mm mm mm kg
    SWG12280 / C20 12 28 175 166 125 125 9.00 T4 / T13
    SWG12310 12 31 196] 131 155 | ^ 175 10.00 T64 / T16
    SWG12400 12 40 196 166 171 171 13.80 T9 / T16
    SWG12500 12 50 230 138 208 [228 | 17.80 T9 / T16
    SWG12600 12 60 350 166 179 179 22,80 T9 / T16
    SWG12650 12 65 350 166 179 1 179 I 23.00 T9 / T16
    SWG12700 12 70 260 169 208 228 24,50 T33 / T16
    SWG12800 12 80 307 169 208 [228 29.00 T9 / T16
    SWG12900 12 90 307 169 208 228 31.20 T10 / T16
    SWG121000 12 100 331 173 213 233 33.00 T10 / T16
    SWG121200 12 120 407 174 209 233 37.00 T11 / T16
    SWG121330 12 133 484 171 241 241 45.00 T12 / T50
    SWG121500 12 150 484 171 241 241 48.00 T12 / T50
    SWG121600 12 160 530 209 214 | ^ | 244 |   53,50 T60 / T11
    SWG122000 12 200 522 240 216 236 65.00 T11 / T19
    SWG122350 12 235 520 268M 216 [236 75,50 T11 / T19
    SWG122500 12 250 520 268 216 236 78,50 T11 / T19
    SWG2500 2 50 160 49 166 [176 3.20   | T16
    SWG21000 2 100 171 72 206 227 6.40 T16
    SWG21500 2 150 172 102 206 227 9.00 T60
    SWG22000 2 200 172 111 330 356 14.00 T20
    SWG22000 2 | 200 172 111 330 | 356 15.50 T20
    SWG23000 2 300 171 151 330 356 20,50 T20
    SWG23000 2 300 171 | 151 330 356 21.50 T20
    SWG24000 2 400 211 176 330 367 27,50 T20
    SWG24000 2 400 211 176 330 367 29.50 T20
    SWG25000 2 500 242 172 331 356 33,50 T20
    SWG26000 1   2 600 [301 175 331 356 41.00 ] T20
    SWG28000 2 800 411 175 330 356 55.00 T20
    SWG210000 2 1000 475 175 330 356 66,50 I T20
    SWG215000 2 1500 401 351 342 369 103.50 T20
    SWG220000 |   2 2000 491 351 344 369 136,00 T20
    SWG230000 2 3000 712 353 343 369 203.50 T20

    Baterai gel surya uga diarani batre surya koloid. Kabeh mau batere koloid. Dheweke akeh digunakake ing produk utawa sistem tata surya. Dheweke uga cocog kanggo macem-macem syarat lingkungan. Biasane bisa digunakake ing kahanan sing beda-beda kayata ketinggian dhuwur, suhu dhuwur lan suhu sithik. . Cabang aplikasi duwe kapabilitas siklus jero sing luwih apik, kapabilitas overcharge lan overdischarge. Umur layanan dawa, desain proses khusus lan elektrolit gel njamin umur batere dawa iki.
    Nalika elektrolit koloid disuntikake, ing kondisi sol encer, lan elektrolit sing berlebihan bisa ngisi kabeh ruangan ing batere. Batere ora gampang garing ing kahanan suhu dhuwur lan kakehan. Batere gel duwe kapasitas panas sing gedhe, disipasi panas sing apik, lan ora gampang ngasilake pelarian termal. Batere bisa digunakake ing lingkungan sing cukup angel. Struktur kisi piring minangka struktur radial, sing migunani kanggo ningkatake tingkat pemanfaatan bahan urip. Panyegelan tiang kasebut nggunakake las fusi lan panyegelan sekunder kanthi agen penyegelan resin, lan keandalan segel dhuwur. Kabel sambungan terminal sing ditutup kanthi efektif bisa nyegah sirkuit cendhak sing disebabake dening kacilakan lan bebaya kejut listrik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan