• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Baterai gel surya efisiensi dhuwur

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    Suhu normal 25 ° C, umur desain 7 · 9 taun

    Modul Tegangan(V) Volume C20 (1.75V / Sel)(Ah) Ukurane Bobot Terminal
    dawane jembaré Dhuwur Dhuwur total
    mm mm mm mm kg
    SW1223W 12 23W 90 70 101 101 1,65 T1
    SW1223W 12 23W 140 48 102 101 1,65 T1
    SW1225W 12 25W 151 52 94 100 1,90 T1
    SW1235W 12 35W 151 65 1       94 100 2.10 T1
    SW1234W 12 34W 151 65 94 100 2.38 T1
    SW1251W 12 51W 151 98 94 100 1 3.95 T251
    SW1280W 12 80W 181 77 167 167 5,90 T3A / T13
    SW12106W 12 106W 166 125 175 182 10.00 T66
    SW12145W 12 145W 196 131 163 180 11.20 T16
    SW12150W 12 150W 196 1 166 1 -171 171 13.50 T16
    SW12170W 12 170W 230 138 211 229 17.00 T16
    SW12205W | 12 205W 230 138 211 229 | 18.00 T16
    SW12200W 12 200W 196 166 171 171 14,50 T16
    SW12280W 12 280W 260 169 211 229 | 22,50 T16
    SW12300W 12 300W 260 169 211 229 25.00 T16
    SW12310W 12 310W 307 169 211 Aku 229 1 27,50 T16
    SW12335W 12 335W 307 169 211 229 29.50 T16
    SW12360W 12 360W 307 169 1     211 229 Aku 30,50 T16
    SW12380W 12 380W 331 173 213 233 31,50 T85
    SW12430W 12 430W 331 173 213 233 33,50 T85
    SW12540W 12 540W 341 173 281 287 45.00 T85
    SW12540W 12 540W 484 171 241 241 42.00 T50 / T12
    SW12750W 12 750W 522 240 216 221 65.00 T19
    SW6620W |    6 620W 323 178 224 227 29.50 T85
    SW6770W 6 770W 323 178 224 227 31,50 T85

    Standar eksekutif:

    • IEC61056-l / 2: 2002

    • GB / T 19639.1-2005

    • JIS C8702-l / 2: 2009

    • Pandhuan Eurobat

    Cabang aplikasi batere gel surya nduweni kapabilitas siklus jero sing luwih apik, kakehan kakehan mbayar lan kakehan mbayar. Umur layanan uga cukup dawa, lan desain proses khusus lan elektrolit gel njamin efisiensi dhuwur lan umur dawa saka jinis baterai iki. Elektrolit ngemot zat koloid saka silika wangi, sing ana ing kondisi gel, ora mili, ora bocor, lan ora duwe lapisan asam. Tangki lan tutup baterai ditutup kanthi panas karo bahan ABS, lan ora ana risiko bocor sajrone nggunakake lan transportasi. , Aman lan andal.
    Fitur Produk:
    Ing babagan kinerja keamanan, film plastik aluminium digunakake minangka cangkang njaba, lan nalika elektrolit organik digunakake ing njero, ora bakal akeh pengaruh; dibandhingake karo baterai polimer ion lithium, ana lompatan kualitatif ing keamanan, lan batere dhewe dhasar ora ana Kamungkinan bledosan; kapindho, derajat produk rugi luwih apik tinimbang batere biasa, lan bisa njaga luwih saka 90% kapasitas sawise ewu debit lan power-in, sing luwih efisien; ing babagan proses manufaktur, ketebalan batere gel luwih tipis, luwih akeh produksi sing apik; ing babagan mbentuk, alasane yaiku elektrolit bisa padhet utawa koloid tinimbang cairan, mula amarga kaluwihane bahan alami, bisa lancip banget, wilayah sing sewenang-wenang lan bentuk sewenang-wenang.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan