• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Inverter EH9335-30KS

    Katrangan singkat:

    UPS seri EH9335 yaiku UPS online kanthi telung frekuensi, telung metu / telu metu kanthi frekuensi dhuwur. Kapasitas produk nutupi kabeh kisaran listrik saka 20kVA nganti 80kVA, sing cocog kanggo pangguna kanggo ngatur kanthi fleksibel. Serial UPS iki bisa ngatasi meh kabeh masalah listrik, kayata gangguan listrik, voltase daya listrik kutha, voltase listrik tenaga kota, penurunan voltase, pengurangan amplitudo, Masalah listrik kayata pulsa voltase dhuwur, fluktuasi voltase, voltase gelombang, distorsi harmoni, kekacauan gangguan, lan fluktuasi frekuensi.


    Detail Produk

    Tag Produk

    Bidang aplikasi
    Kinerja produk
    Seri EH9335 minangka pilihan paling apik kanggo pusat data, pusat manajemen jaringan, lan kamar server perusahaan ing macem-macem industri utawa lapangan kayata telekomunikasi, keuangan, transportasi, pamrentah, manufaktur, lan energi.

    Kinerja produk

    Telu saka telu metu / telu ing UPS tunggal
    Seri kasebut yaiku UPS telu lan telung metu. Arus input seimbang karo telung tahap, sing bisa padha karo beban kisi daya telung tahap; output bisa diganti output single-phase.
    Kontrol digital
    Kabeh bagean UPS dikontrol kanthi digital. UPS nduweni indikator kinerja sing apik banget, stabilitas sistem sing dhuwur, nglindhungi dhewe lan kapabilitas diagnosis kesalahan, lan ngindhari risiko kegagalan piranti analog, nggawe sistem kontrol
    luwih stabil lan andal.
    Jumlah batere eksternal opsional (± 16/18/20 bagean ora opsional)
    Jumlah batere eksternal kanggo seri UPS iki bisa dipilih miturut kabutuhan pangguna: knot ± 16/18/20.
    Ngisi daya saiki bisa disetel
    Serial UPS kanthi otomatis menehi arus muatan sing cukup kanthi nyetel kapasitas batere sing diatur karo pangguna.
    Mode ngisi daya voltase terus-terusan, mode ngisi daya saiki sing tetep lan mode ngisi daya terapung bisa kanthi otomatis lan lancar ngalih.
    Fungsi ngawasi cerdas
    Seri UPS iki bisa ngawasi pemantauan jarak jauh UPS nalika dipilih kertu SNMP opsional.
    Cara ngisi daya sing cerdas
    Seri UPS iki nggunakake metode pangisian daya telung tahap canggih .? Tahap pertama yaiku pangisian daya arus konstan sing dhuwur, kanthi cepet ngisi udakara 90% kekuwatan; tahap kapindho ngisi daya voltase pancet, bisa ngaktifake karakteristik batere lan ngisi batere kanthi lengkap; tahap kaping telu yaiku mode muatan terapung. Iki bisa ngimbangi target ngisi daya cepet lan ngluwihi umur batere, ngirit investasi batere pangguna.
    Tampilan LCD
    Serial UPS nggunakake LCD lan tampilan dual LED, sing ngidini pangguna luwih ngerti status kerja lan paramèter operasi UPS kayata voltase input / output lan kapasitas mbukak frekuensi, kapasitas batere lan suhu internal, saengga kabeh operasi bisa katon sekilas
    Fungsi EPO
    Tombol mati darurat (EPO) ditempelake ing panel unit UPS, pangguna bisa nyambung tombol EPO kanthi eksternal.
    Pencet tombol EPO ing darurat supaya mati kanthi cepet; lan duwe fungsi shutdown emergency remot (REPO).

    TECH SPECS

    Model EH9335 PRO
    -20KS
    EH9335 PRO
    -30KS
    EH9335 PRO
    -40KS
    EH9335 PRO
    -60KS
    EH9335 PRO
    -80KS
    Kekuwatan 20KVA / 18KW 30KVA / 27KW 40KVA / 32KW 60KVA / 54KW 80KVA / 64KW
    Input Input  Telung fase papat baris + lemah
    Daya Rated  380/400 / 415Vac
    Range Tegangan  208 ~ 478Vac
     Range Frekuensi  45-55Hz ing 50Hz / 54-66Hz ing 60Hz (Sensing otomatis)
     Faktor Tenaga 0,99
    Input Harmonis Saiki  ≤ 3% (100% Nonlinear load)
    Range Bypass Batas ndhuwur voltase proteksi bypass: 220V: + 25% (Opsional + 10%, + 15%, + 20%); 230V: + 20% (Opsional + 10%, + 15%);
    240V: + 15% (Opsional + 10%)
    Batas ngisor voltase proteksi bypass: -45% (Opsional -20%, - 30%)
     Range proteksi frekuensi bypass: ± 10%
    Output Output  Telung tahap papat baris + fase dhasar utawa siji + N
    Tegangan sing Dhewe 380/400 / 415Vac utawa 220/230 / 240Vac
     Akurasi voltase ± 1%
     Frekuensi Output Mode Utilitas Sinkronisasi karo input; nalika frekuensi utama ngluwihi ± 10% maksimal
    (± 1%, ± 2%, ± 4%, ± 5% bisa disetel),
    frekuensi output yaiku 50 * (± 0,2) Hz
    Mode Batere  (50/60 ± 0,2%) Hz
     Rasio pucuk beban  3: 1
     Disorsi Tegangan Output ≤ Beban Linear 2%
    ≤ Beban Non-Linear 5%
    Batere E ffi kecepetan Mode Biasa≥ 94,5%
    Tegangan Batere Opsional: ± 192V \ ± 216V \ ± 240V DC (± 16/18/20 P CS)
    Ngisi daya Saiki 10A maks
    Wektu transfer Mode utilitas kanggo bypass mode: 0ms (tracking); mode utilitas menyang mode batere: 0ms
    Perlindhungan Kapabilitas kakehan  Mode Biasa Muat ≤ 110%, 10mins, ≤ 125%, njaga 1mins,
    ≥ 150% langsung dipateni.
    Liwat Proteksi Suhu  Mode normal: ngalih menyang mode bypass; Mode adonan: Pateni output langsung.
    Tutup darurat
    (EPO)
     Pateni output langsung
    Lingkungan Operasi  Sambungan Komunikasi USB, RS485, kontak garing, paralel (opsional), kertu SNMP (opsional), kertu relay (opsional)
    Suhu Makarya 0o C ~ 40o C
     Suhu Panyimpenan -25o C ~ 55o C
     Kelembapan Relatif  0 ℃ ~ 55 ℃ TANPA kondensasi
     Dhuwur <1500m, yen ndhuwur 1500m, turunan miturut GB / T 3859.2
    Karakteristik fisik Ukuran (D * W * H) 724 * 250 * 734mm 805 * 335 * 978mm
    Bobot Bersih (kg)  45 46 48 80.5 82.5
     Standar eksekutif  YD / T1095-2008

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan