• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Seri EP3300 TLV mati inverter sistem tata surya

    Katrangan singkat:

    Seri pamisah phase EP3300 TLV, kapasitas saka 1KW-6KW, DC 12V / 24V / 48V, ditrapake kanggo panjaluk pasar 110VAC / 120VAC, sing cocog karo AC 110VAC / 120V phase siji, utawa rong phase 110VAC / 120V 120V / 240V; Ing tampilan LCD, sampeyan bisa nyetel voltase output, frekuensi, voltase ngisi daya, ngisi daya saiki kanggo ngrancang panggunaan paling apik adhedhasar aplikasi sing beda-beda; Kangge, sampeyan uga bisa nyambung kontrol pangisi daya surya ekstra kanggo mbangun sistem omah surya, nggunakake sinar matahari kanthi bebas lan ngirit tagihan listrik.


    Detail Produk

    Tag Produk

    EP3300 TLV (1)
    1233

    Fitur

     Output gelombang sinus murni, fase pamisah HOT1 + N + HOT2 kasedhiya, 120VAC / 220VAC

     MFD (tampilan multi-fungsi) & Antarmuka pangguna sing grapyak

     3 Langkah ngoptimalake pangisian daya kanggo paket batere

     Perlindhungan kebanjiran lan sirkuit cendhak

     Meja setel: ngisi daya / ngisi daya saiki, prioritas sarana / Batere, input utilitas sudhut /

     kisaran sempit

     Voltase inverter bisa disetel dadi 100V / 110V / 120V

     Frekuensi inverter bisa disetel dadi 50 / 60Hz

    FITUR PRODUK

    —— Fitur Cerdas & Cerdas ——

    Output gelombang sinus murni

    Rong output sinus murni AC 110V / 120V (Tahap Pisah)

    EP3300 TLV (6)

    Pengisi Baterai Cerdas - 3 langkah-langkah ngisi daya batere

    Ningkatake Panggung CC: Yen input A / C ditrapake, pangisi daya bakal aktif saiki ing mode CC nganti pangisi daya tekan voltase dorongan.

    Ningkatake Panggung CV: pangisi daya bakal njaga voltase dorongan ing mode Ningkatake CV nganti daya saiki kurang 6A terus 1 menit utawa tetep voltase dorongan luwih saka 2 jam. Banjur gulung voltase mudhun menyang voltase float.

    Float Stage: Ing mode float, voltase bakal tetep ana ing voltase float. Yen A / C wis nyambung maneh, pangisi daya bakal ngreset siklus ing ndhuwur.

    EP3300 TLV (7)

    Gampang diwaca kabeh mode lan parameter sing digunakake ing LCD

    Mode Line

    Tenaga input bakal nyedhiyakake energi kanggo mbukak langsung. Lan bakal ngisi daya batere sekaligus. Yen voltase daya input ana ing sanjabane bagean, mesin kasebut bakal pindhah menyang mode batere.

    EP3300 TLV (8)

    Mode Batere

    Unit kasebut bakal entuk energi saka batere lan kasedhiya kanggo mbukak.

    EP3300 TLV (9)

    Mode Kesalahan

    Yen ana kesalahan, mesin bakal mlebu mode kasebut. Lan kode kesalahan ditampilake ing LCD.

    EP3300 TLV (10)

    Setelan cerdas supaya inverter bisa luwih efisien

    A: ngirit mode ngalih kanggo ngirit daya luwih akeh:

    EP3300 TLV (11)

    B: Sumber Daya - Setelan Prioritas Batere / AC:

    EP3300 TLV (12)

    UTI, prioritas sarana (standar); SBU, prioritas batere; Nyetel kaya ing ngisor iki:

    EP3300 TLV (13)

     DETAIL PRODUK

    —— Kudu mbantu sampeyan ngontrol kabeh detail ——

    ① Nguripake / mateni

    ② Kaca munggah

    ③ Menu

    Status LED Status AC

    Status LED Status Inverter

    ⑥ Setelan LCD

    LED LED Peringatan Kesalahan

    ⑧ Ketik banjur konfirmasi

    ⑨ Kaca mudhun

    ⑩ Batere - / +

    BTS

    AGS

    ⑬ Panel Jauh

    ⑭ USB

    ⑮ Kipas angin

    ⑯ Proteksi Input AC

    EP3300 TLV (14)
    EP3300 TLV (16)
    EP3300 TLV (14)

    P AC OUTPUT:

    HOT1 - HOT2 240VAC / 220 VAC / 230VAC

    ② AC OUTPUT1:

    HOT1 - N 120VAC / 110 VAC / 115VAC

    ③ AC OUTPUT2:

    PANAS2 - N 120VAC / 110 VAC / 115VAC

    ④ AC INPUT:

    HOT1 - HOT2 240VAC / 220 VAC / 230VAC

    ⑤ 5.15A MAX JFCI Output

    110V / 115V / 120V Soket, 15A MAX

    EP3300 TLV (15)

    HUBUNGAN SISTEM PRODUK

    —— Inverter + Controller Charge Solar + Baterai + Panel Surya + Grid + Beban Aplikasi ——

    EP3300 TLV (5)

    EP3300 TLV, pamisah phase inverter, bisa ndhukung macem-macem beban karo trafo tembaga murni sing dibangun, kaya laptop, TV, AC, kulkas lan sapiturute ... Biasane mesin inverter iki bisa digunakake nganggo baterei minangka sistem cadangan kanggo memenuhi panjaluk listrik sing beda saben dina urip; uga bisa nyambungake kontrol surya MPPT / PWM ekstra, banjur bisa digunakake minangka sistem inverter surya, nggunakake energi sinar matahari kanggo ngirit tagihan listrik.

    PARAMETER PRODUK

    —— Priksa manawa saben paramèter kasebut bener ——

    Model

    EP33-

    1012

    TLV

    EP33-

    1024

    TLV

    EP33-

    1512

    TLV

    EP33-

    1524

    TLV

    EP33-

    2012

    TLV

    EP33-

    2024

    TLV

    EP33-

    3024

    TLV

    EP33-

    3048

    TLV

    EP33-

    4024

    TLV

    EP33-

    4048

    TLV

    EP33-

    5048

    TLV

    EP33-

    6048

    TLV

    Inverter

    Output

    Daya sing dirating

    1KW

    1,5KW

    2KW

    3KW

    4KW

    1KW

    1,5KW

    Faktor daya

    1

    Wangun gelombang

    Gelombang sinus murni / padha karo bentuk gelombang input (mode bypass)

    Voltase output RMS

    110V / 120VAC (220V / 230V / 240VAC)

    Frekuensi output

    50Hz utawa 60Hz (± 0.3Hz) (bisa disetel)

    Proteksi overload sirkuit output Output

    Perlindhungan piranti lunak Breraker +

    Efisiensi inverter (puncak)

    > 80%

    Kakehan

    100%<Load<110% (alarm 5min then stop output ) / 110%<Load<125% (alarm 60s then stop output) /

     Load > 125% (alarm 10s then stop output )

    Surge rating

    3000VA

    4500VA

    6000VA

    9000VA

    12000VA

    15000VA

    18000VA

    Capable of starting electric motor

    1P

    1P

    1.5P

    1.5P

    2P

    3P

    Batere

    Battery voltage

    12VDC/24VDC

    24VDC/48VDC

    48VDC

    Minimum start voltage

    11VDC/22VDC/44VDC

    Low battery voltage cut off

    (Low voltage fault code04)10/10.5/11V for 12V mode (*2 for 24VDC / *4 for 48VDC)

    Low battery voltage alarm

    Add 0.5V / battery:(Low battery alarm one second one time) (10/10.5/11V)+0.5VDC for 12V mode (*2 for 24VDC / *4 for 48VDC)

    High battery voltage alarm

    Add 1V/battery:(High battery one second one time /after 30s fault 03) (13.8-14.5V)+1V for 12V mode (*2 for 24VDC/*4 for 48VDC)

    Save mode

    Loads ≤ 40W (110V) / 80W (220V)

    AC Input

    Mode

    Input waveform

    Pure sine wave

    Nominal input voltage

    220Vac / 230Vac / 240Vac

    Max input voltage

    270Vac MAX

    Input frequency

    50Hz / 60Hz (auto sensing)

    Efficiency (AC mode)

    >95% (load, full battery)

    Transfer time AC to DC

    15ms(max)

    Charge

    Mode

    Boost voltage

    14.1V(Default) Range of adjustment 13.8-14.5V / *2 for 24VDC / *4 for 48VDC (Regulation step 0.1V)

    Float voltage

    13.5V(Default) Range of adjustment 13.5-13.7V / *2 for 24VDC / *4 for 48VDC (Regulation step 0.1V)

    12V

    30A

    45A

    60A

    \

    \

    \

    \

    24V

    20A

    25A

    30A

    40A

    60A

    \

    \

    48V

    \

    \

    \

    20A

    30A

    35A

    40A

    Min charge current 10A. Change by every 5A

    Dimensions

    Dimensions (W*H*D)

    277*196*466mm

    277*186*621mm

    Ship Dimensions (W*H*D)

    376*306*592mm

    376*296*747mm

    Warranty

    One year (standard), 2 years optional (IP20)

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products