• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Seri PV3500 mateni inverter kothak kanthi efisiensi dhuwur

    Katrangan singkat:

    Seri PV3500 minangka inverter multi-fungsi, nggabungake fungsi inverter lan pengontrol charger surya MPPT, pangisi daya surya lan pangisi daya baterai kanggo nawakake dhukungan listrik sing ora bisa diganggu kanthi ukuran portebel. Tampilan LCD sing komprehensif nawakake operasi tombol sing bisa diatur lan gampang diakses kayata batere daya batere, prioritas pangisi daya AC / solar, lan voltase input sing dipilih adhedhasar macem-macem aplikasi.


    Detail Produk

    Tag Produk

    PV3500 (2)
    1

    Fitur

     Setelan LCD cerdas (Mode kerja, Ngisi daya Saiki, voltase daya, lsp.)

     Controller muatan surya MPPT internal 60A / 120A

     Efisiensi MPPT maks 98%

     Tingkat pangisian daya sing kuat nganti 100Amp

     Transformer UI tembaga murni internal

     DC start & Fungsi Diagnostik Otomatis Otomatis

     Fungsi ngawasi RS485 / USB kanthi CD gratis

     Ndhukung AGS, port BTS

     Kompatibel karo generator

    Penampilan

    PV3500-(1)
    PV3500-(3)

    FITUR PRODUK

    —— Fitur Cerdas & Cerdas ——

    Output gelombang sinus murni

    Ngemudi arus induktif kanthi sampurna

    PV3500-(7)

    Sistem ngawasi

    Kanthi USB bisa nyambung karo ngawasi komputer ing tahap kerja lan data PV, AC lan batere. Setelan LCD uga kasedhiya ing komputer.

    PV3500-(8)

    Mode kerja sing beda-beda (urutan sing entuk beban saka daya)

    Sampeyan bisa milih mode kerja sing beda-beda miturut kabutuhan. 

    PV3500-(9)

    DETAIL PRODUK

    —— Kudu mbantu sampeyan ngontrol kabeh detail ——

    ① Tampilan LCD

    Indicator Indikator PV

    Indicator Indikator kesalahan

    ④ Indikator kisi

    ⑤ Indikator pengisian daya

    Indicator Indikator inverter

    ⑦ Ganti ON / MATI

    PV3500-(10)

    BAT-

    BAT +

    ③ port komunikasi RS485

    ④ Input AC / Bypass breaker

    ⑤ Pemecah output AC

    ⑥ Lemah

    ⑦ Input PV

    Output output AC

    ⑨ Input AC

    AGS

    BTS

    ⑫ Kipas angin

    ⑬ Port kontrol jarak jauh

    Input Input PV2 (opsional)

    PV3500-(11)

    4-6KW

    PV3500-(11)

    8-12KW

    PRODUK HUBUNGAN SISTEM

    —— Inverter surya + Baterai + panel surya + Grid + Aplikasi kathah ——

    PV3500-(5)

    PARAMETER PRODUK

    —— Priksa manawa saben paramèter kasebut bener ——

    MODEL

    PV35-4K

    PV35-5K

    PV35-6K

    PV35-8K

    PV35-10K

    PV35-12K

    Voltase Sistem Baterai Nominal

    24V

    48V

    48V

    48V

    48VDC

    48VDC

    48VDC

    INVERTER

    OUTPUT

    Daya sing dirating

    4KW

    5KW

    6KW

    8,0KW

    10.0KW

    12.0KW

    Rating munggah (20ms)

    12KW

    15KW

    18KW

    24KW

    30KW

    36KW

    Bisa miwiti motor listrik

    2HP

    2HP

    3HP

    4HP

    5HP

    6HP

    Gelombang gelombang

    Gelombang sinus murni / padha karo input (mode bypass)

    Tegangan output nominal RMS

    220V / 230V / 240VAC (+/- 10% RMS)

    Frekuensi output

    50Hz / 60Hz +/- 0.3Hz

    Efisiensi inverter (puncak)

    > 85%

    > 88%

    Efisiensi mode garis

    > 95%

    Faktor daya

    0,8

    Wektu transfer khas

    10ma (maks)

    AC INPUT

    Tegangan

    230VAC

    Range voltase sing bisa dipilih

    154 ~ 272 VAC (Kanggo komputer pribadi)

    Rentang frekuensi

    50Hz / 60Hz (sensing otomatis)

    BATERAI

    Voltase wiwitan minimal

    20.0VDC / 21.0VDC kanggo mode24VDC (40.0VDC / 42.0VDC kanggo mode 48VDC)

    Alarm batere sithik

    21.0VDC +/- 0.3V kanggo mode 24VDC (42.0VDC +/- 0.6V kanggo mode 48VDC)

    Motong batere sithik

    20.0VDC +/- 0.3V kanggo mode 24VDC (40.0VDC +/- 0.6V kanggo mode 48VDC)

    Alarm voltase dhuwur

    32.0VDC +/- 0.3V kanggo mode 24VDC (64.0VDC +/- 0.6V kanggo mode 48VDC)

    Tegangan batere dhuwur pulih

    31.0VDC +/- 0.3V kanggo mode 24VDC (62.0VDC +/- 0.6V kanggo mode 48VDC)

    Mode telusuran-konsumsi idle

    <25W nalika ngirit daya urip

    <25W nalika ngirit daya urip

    AC

    CHARGER

    Tegangan output

    Gumantung saka jinis batere

    Rating pemutus input Charger AC

    40A

    40A

    50A

    80A

    80A

    80A

    SD pangayoman kakehan mbayar

    31.4VDC kanggo mode 24VDC (62.8VDC kanggo mode 48VDC)

    Saiki ngisi daya maksimum

    65A

    40A

    50A

    60A

    70A

    80A

    100A

    BTS

    Daya output terus-terusan

    Ya Variasi ngisi voltase & basis voltase SD ing suhu batere

    BYPASS

    &

    NGlindhungi

    Formulir gelombang voltase input

    Gelombang sinus (grid utawa generator)

    Frekuensi input nominal

    50Hz utawa 60Hz

    Perlindhungan kakehan (Beban SMPS)

    Pemutus sirkuit

    Proteksi sirkuit cendhak

    Pemutus sirkuit

    Rating pemutus bypass

    40A

    63A

    63A

    63A

    Maksimum bypass saiki

    40Amp

    80Amp

    SOLAR

    CHARGER

    Arus pangisian daya maksimal PV

    80A

    100A / 200A

    Tegangan DC

    24V / 48V Auto digunakake

    48V

    Daya Uploaded maksimal

    2000W / 4000W

    4000W / 8000W

    Range MPPT @ voltase operasi (VDC)

    32-145VDC kanggo mode 24V,

    64-147V kanggo mode 48V

    64 ~ 147VDC

    Array PV maksimum voltase sirkuit mbukak

    147VDC

    Efisiensi maksimal

    > 98%

    Konsumsi daya siyaga

    <2W

    MEKANIKAL

    SPESIFIKASI

    Sing dipasang

    Tembok tembok

    Ukuran (W * H * D)

    620 * 385 * 215mm

    670 * 410 * 215mm

    Bobot bersih (CHG surya) (kg)

    36

    41

    41

    69 + 2,5

    75,75 + 2,5

    75,75 + 2,5

    Dimensi pengiriman (W * H * D)

    755 * 515 * 455mm

    884 * 618 * 443mm

    Bobot pengiriman (Solar CHG) (kg)

    56

    61

    64

    89 + 2.5

    95,5 + 2.5

    95,5 + 2.5

    LAIN

    Rentang suhu operasi

    0 ° C nganti 40 ° C

    Suhu panyimpenan

    -15 ° C nganti 60 ° C

    Swara sing keprungu

    60dB MAX

    Tampilan

    LED + LCD

    Loading (20GP / 40GP / 40HQ)

    140 pcs / 280 pcs / 320 pcs


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan