• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Inverter

    • Solar Inverter (off grid) MPPT controller

      Inverter Surya (mati kothak) Kontrol MPPT

      · Efisiensi inverter ST luwih saka 85% · Desain anyar, adaptasi karo voltase sudhut lan sempit, kanthi otomatis ngenali frekuensi · Tampilan LED lengkap, fungsi inverter bisa dipilih miturut panggunaan pelanggan · 3 mode kerja kasedhiya: prioritas utama, prioritas inverter, mode hemat energi · Luwih saka 3 kaping pucuk daya wiwitan, kapasitas momotan sing apik · Kipas cerdas (kanthi otomatis nyetel kacepetan kipas miturut suhu internal) · Teknologi frekuensi listrik, AC gelombang sinus murni ...
    • Inverter EH9335-30KS

      Inverter EH9335-30KS

      UPS seri EH9335 yaiku UPS online kanthi telung frekuensi, telung metu / telu metu kanthi frekuensi dhuwur. Kapasitas produk nutupi kabeh kisaran listrik saka 20kVA nganti 80kVA, sing cocog kanggo pangguna kanggo ngatur kanthi fleksibel. Serial UPS iki bisa ngatasi meh kabeh masalah listrik, kayata gangguan listrik, voltase daya listrik kutha, voltase listrik tenaga kota, penurunan voltase, pengurangan amplitudo, Masalah listrik kayata pulsa voltase dhuwur, fluktuasi voltase, voltase gelombang, distorsi harmoni, kekacauan gangguan, lan fluktuasi frekuensi.

    • EH9335-60KS series off grid solar power inverter

      Seri EH9335-60KS mateni inverter tenaga surya

      UPS seri EH9335 yaiku UPS online kanthi telung frekuensi, telung metu / telu metu kanthi frekuensi dhuwur. Kapasitas produk nutupi kabeh kisaran listrik saka 20kVA nganti 80kVA, sing cocog kanggo pangguna kanggo ngatur kanthi fleksibel. Serial UPS iki bisa ngatasi meh kabeh masalah listrik, kayata gangguan listrik, voltase daya listrik kutha, voltase listrik tenaga kota, penurunan voltase, pengurangan amplitudo, Masalah listrik kayata pulsa voltase dhuwur, fluktuasi voltase, voltase gelombang, distorsi harmoni, kekacauan gangguan, lan fluktuasi frekuensi.

    • Inverter EH9335-80KS off grid of big volotage and power

      Inverter EH9335-80KS mateni volume volume lan tenaga gedhe

      UPS seri EH9335 yaiku UPS online kanthi telung frekuensi, telung metu / telu metu kanthi frekuensi dhuwur. Kapasitas produk nutupi kabeh kisaran listrik saka 20kVA nganti 80kVA, sing cocog kanggo pangguna kanggo ngatur kanthi fleksibel. Serial UPS iki bisa ngatasi meh kabeh masalah listrik, kayata gangguan listrik, voltase daya listrik kutha, voltase listrik tenaga kota, penurunan voltase, pengurangan amplitudo, Masalah listrik kayata pulsa voltase dhuwur, fluktuasi voltase, voltase gelombang, distorsi harmoni, kekacauan gangguan, lan fluktuasi frekuensi.

    • Inverter EP2000 PRO UPS battery system

      Sistem batere Inverter EP2000 PRO UPS

      Inverter seri EP2000 PRO iku hemat biaya, cerdas kanthi fungsi UPS. LCD sing komprehensif nawakake pangaturan tombol sing bisa diatur karo pangguna lan gampang diakses kayata arus batere, voltase daya batere, frekuensi, buzzer, lsp.

      Cocog banget kanggo pangguna sing butuh alat ganti sing gampang lan ekonomis, kanthi installnasi lan setelan sing ramah pangguna.

      Desain menara lan rak kasedhiya kanggo macem-macem pilihan.

    • EP3300 TLV series off grid solar system inverter

      Seri EP3300 TLV mati inverter sistem tata surya

      Seri pamisah phase EP3300 TLV, kapasitas saka 1KW-6KW, DC 12V / 24V / 48V, ditrapake kanggo panjaluk pasar 110VAC / 120VAC, sing cocog karo AC 110VAC / 120V phase siji, utawa rong phase 110VAC / 120V 120V / 240V; Ing tampilan LCD, sampeyan bisa nyetel voltase output, frekuensi, voltase ngisi daya, ngisi daya saiki kanggo ngrancang panggunaan paling apik adhedhasar aplikasi sing beda-beda; Kangge, sampeyan uga bisa nyambung kontrol pangisi daya surya ekstra kanggo mbangun sistem omah surya, nggunakake sinar matahari kanthi bebas lan ngirit tagihan listrik.

    • PV1800 PRO series-450v/240v/110v off grid solar system inverter

      Seri PV1800 PRO seri-450v / 240v / 110v mati inverter sistem tata surya

      PV1800PRO minangka inverter / pangisi daya multi-fungsi, nggabungake fungsi inverter, pangisi daya surya MPPT lan pangisi daya batere kanggo nawakake dhukungan listrik sing ora bisa diganggu kanthi ukuran portebel. Seri Seri1818 bisa mbukak tanpa batere. Voltase sirkuit mbukak maksimum PCI array bisa nganti 500V, lan voltase MPP 150 ~ 450V, sing bisa nulungi pelanggan nggunakake energi surya kanthi lengkap

    • Inverter PV18 VPM 2-3KW for small solar system

      Inverter PV18 VPM 2-3KW kanggo tata surya cilik

      Iki minangka inverter / pangisi daya multi-fungsi, nggabungake fungsi inverter, pangisi daya surya MPPT50A / 80A lan pangisi daya batere kanggo nawakake dhukungan listrik kanthi ukuran portebel. Tampilan LCD sing komprehensif nawakake operasi tombol sing bisa diatur lan gampang diakses kayata batere daya batere, prioritas pangisi daya AC / solar, lan voltase input sing bisa ditampa adhedhasar macem-macem aplikasi.

    • PV3500 series off grid inverter in high efficiency

      Seri PV3500 mateni inverter kothak kanthi efisiensi dhuwur

      Seri PV3500 minangka inverter multi-fungsi, nggabungake fungsi inverter lan pengontrol charger surya MPPT, pangisi daya surya lan pangisi daya baterai kanggo nawakake dhukungan listrik sing ora bisa diganggu kanthi ukuran portebel. Tampilan LCD sing komprehensif nawakake operasi tombol sing bisa diatur lan gampang diakses kayata batere daya batere, prioritas pangisi daya AC / solar, lan voltase input sing dipilih adhedhasar macem-macem aplikasi.