• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Eni Group Italia entuk tenaga angin 1.2GW lan proyek fotovoltaik Spanyol

    Perusahaan energi Italia Eni wis menehi persetujuan karo Azora, perusahaan manajemen real estate independen, kanggo tuku portofolio energi terbarukan 1,2 GW ing Spanyol.

    Portofolio investasi Azora kalebu telung peternakan angin operasi, siji peternakan angin sing dibangun (kanthi kapasitas total 230 MW ing antarane) lan lima skala gedhe surya proyek listrik ing tahap pangembangan mengko, kanthi skala total 1GW. Aset kasebut dununge ing Andalusia, Castile-La Mancha, Castile lan Leon, Catalonia, Galicia lan La Rioja.

    Azora lan Eni ujar manawa bakal kerja sama kanggo mesthekake yen limang proyek surya kasebut digawe ing taun 2024, lan nambahake yen dheweke nggawe kesepakatan strategis sing luwih jembar kanggo terus nggedhekake platform energi terbarukan Eni ing Spanyol. Pasar mlebu pasar Spanyol ing wulan Februari kanggo tuku proyek fotovoltais 140 MW saka X-Elio.

    Santiago Olivares, mitra sing ngurus investasi infrastruktur Azora, menehi komentar: "Kita bakal nggunakake track record luwih saka 20 taun ing lapangan iki kanggo ndhukung rencana pertumbuhan Eni sing ambisius."

    Ing rencana kasebut, Eni uga ngarep-arep nggawe portofolio investasi energi terbarukan sing penting ing Italia. Sawetara wulan kepungkur, ngumumake usaha patungan karo Cassa Depositi e Prestiti Equity. Ing taun 2025, perusahaan kasebut bakal nandur modal udakara 800 yuta euro ing sektor energi terbarukan negara kasebut. Kaloro perusahaan kasebut ngrencanakake nggawe 1 GW proyek energi surya lan angin nggunakake properti pamrentah Italia.

    Hangchi Technology minangka perusahaan sing komprehensif kanggo batere surya , tata surya,panel surya . Kita duwe serangkaian pengalaman kanggo para pelanggan pertengahan lan cilik saka tata surya 1KW-100KW.

    Muga-muga bisa enggal-enggal njaluk priksaan.


    Wektu kiriman: Jul-29-2021