• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Rugao mbukak maneh 4 dalan kotamadya kanthi lampu jalan LED surya

    Proyek renovasi lampu LED lampu Zhongshan East Street ing wilayah kutha bisa diarani minangka proyek wakil pangembangan ijo kotamadya Rugao. Dalan iki asline nggunakake lampu natrium kanggo cahya. Kanggo nyengkuyung pencahayaan ekonomi, lampu jalan LED 240W surya ngganti 294 500W lampu natrium, lan 120Wlampu jalan LED suryadiganti 154 250W lamp sodium. Rata-rata tingkat hemat listrik yaiku 65%, sing ngirit 440.000 kWh saben taun. Ngirit luwih saka 390.000 yuan ing tagihan listrik.

    Sawise ing lampu jalan LEDtransformasi, padhange rata-rata ing lumahing dalan tekan 1,5 kaping rata-rata padhang saka lampu natrium asli. Umur lampu sing udakara luwih saka 50.000 jam adoh banget saka umure natrium 8.000 jam. Periode garansi suwene 5 nganti 6 taun diwujudake, lan penghematan listrik tahunan yaiku 2.685025 yuta kilowatt jam, Ngirit 2.368192 yuta yuan ing biaya listrik, nyuda emisi CO2 1022,99 ton lan ngirit 886,06 ton batubara standar.

    proteksi, perlindungan bledosan, lan kompatibilitas elektromagnetik.

    Henning Helmers, kepala tim riset, ujar: "Cara film tipis iki duwe rong kaluwihan sing jelas babagan efisiensi. Kaping pisanan, fotone kepepet ing sel kanggo nggedhekake panyerepan energi foton sing cedhak karo kesenjangan band. Sanalika, iki Kehilangan panas lan rugi transmisi diminimalake, saengga batere luwih efisien. Kapindho, fotone internal sing digawe kanthi rekombinasi radiasi dijupuk lan nyebar kanthi efektif. Iki ndawakake umur operator sing efektif lan nambah voltase.

    Andreas Bett, Direktur Institut Riset ISE, ujar: "Transmisi energi ringan duwe akeh aplikasi. Contone, ngawasi struktur turbin angin; ngawasi jalur voltase dhuwur, sensor bahan bakar utawa jaringan optik pasif ing tanki bahan bakar pesawat; pasokan optik implan eksternal utawa Nyedhiyakake daya nirkabel kanggo aplikasi IoT. ”

    Miturut laporan, ing wulan April 2021, peneliti ISE entuk efisiensi konversi 26% kanggo sel surya silikon kontak sisi loro, sawijining rekor.

    Mercom sadurunge nglaporake manawa III-V / Si sel surya tandem dikembangake langsung ing silikon dening peneliti ISE nyathet rekor efisiensi 25,9%.

    solar LED street lamps


    Wektu kiriman: Jul-16-2021