• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Tender kanggo proyek panyimpenan solar paling gedhe ing Afrika Kulon: 390MW solar + 200MW energi panyimpenan energi

    Pangembang taman industri campuran ing Togo, Afrika Kulon miwiti tender kanggo proyek panyimpenan energi surya plus skala gedhe, lan taman kasebut nerbitake surat niat (EOI). Pangembang prasarana Pan-Afrika Arise Integrated IndustrialPlatforms (Arise IIP) kerja sama karo pamrentah Republik Togolese ing Adétikopé Industrial Platform (PIA), zona ekonomi khusus 400 hektar cedhak ibukota negara kasebut, Lomé. Wilayah kasebut bakal dadi pusat industri lan logistik, nyedhiyakake akses menyang Afrika Kulon liwat pesisir.

    Arise IIP nerbitake kabar tanggal 8 Juli sing ngundang EOI kanggo nambah 200MW sistem panyimpenan energi batere(BESS) lan infrastruktur substitusi 161KVA sing gegandhengan kanggo sambungan jaringan kanggo stasiun tenaga listrik fotovoltaik DC kanthi kapasitas 390MWp. Miturut wara-wara kasebut, proyek-proyek kasebut "utamane nyedhiyakake PIA kekuwatan sing bisa dipercaya jangka panjang lan berkelanjutan."

    Peserta duwe rong pilihan, yaiku penawaran kontrak rekayasa, pengadaan lan konstruksi (EPC) lan operasi lan pangopènan (O&M) limang taun, utawa mlebu perjanjian tuku tenaga (PPA) 20 taun karo Arise IIP kanthi bentuk patungan . Pelamar kudu paling ora duwe siji pengalaman proyek sing padha, lan duwe kemampuan finansial kanggo miwiti karya kasebut sawise nampa kontrak, lan duwe bahan, sumber daya teknis lan personel sing cukup kanggo kerja proyek.

    Dokumen penawaran bakal diwenehake antara 20 lan 30 Juli 2021, sawise iku bakal ana 12 minggu kanggo ngirim tawaran. Proyek iki minangka proyek paling gedhe sing diumumake ing benua Afrika nganti saiki. Sadurunge, iku nomer ciliksuryaditambah proyek panyimpenan energi, kalebu proyek sing gegandhengan karo kothak lan mikro-grid. Proyek paling anyar umume ana ing Madagaskar, Somaliland lan Mozambik. . Afrika Selatan uga nggawe sejarah kanthi nawarake proyek panyimpenan energi luwih saka 1GWh supaya proyek energi terbarukan bisa dikirim nalika negara kasebut nyoba tuku kapasitas energi kanthi cepet kanggo ngatasi kekurangan pasokan.

     

     

    Hangchi Technology Co., ltd nyedhiyakake kabeh produk solar saka kabel nganti batere, uga nggawe sistem tata surya miturut priksaan pelanggan.

    Mohon kontak karo kita gavin@hangchisolar.com


    Wektu kiriman: Jul-30-2021