• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Industri lampu jalan surya "njeblug gludhug" maneh, rahasia ing mburi batere

    Ing taun-taun pungkasan, energi surya berkembang kanthi cepet lan nyebar menyang macem-macem bidang, umume amarga penurunan biaya sel suryalan panyimpenan energi. Minangka bagean penting saka produk energi surya, pangurangan biaya sel surya nyengkuyung pangembangan industri energi surya kanthi cepet. Yen dideleng saka tren pangembangan industri lampu jalan surya ing negara saya, sawetara institusi prédhiksi manawa output kabeh industri kira-kira udakara 20,25 yuta ing taun 2020. Ing taun 2020, kapasitas pasar lampu jalan surya bakal nganti 60 milyar yuan.

    Lampu dalan suryakudu duwe pangembangan sing luwih apik; nanging kanthi masalah umur batere kendaraan energi anyar, akeh batere sing diilangi. Ing babagan kabijakan lan peraturan nasional sing ora standar lan panggunaan teknologi pemanfaatan eselon sing durung diwasa, akeh pabrike supaya bisa ngatasi Batere kasebut ditangani kanthi rega murah, utawa malah didol kanthi ton, mula rega kasebut larang banget murah, lan sawetara biaya bisa uga kalebu saka 1 / 5-1 / 10 batere normal. Suwene bisa batere iki? Penjual ora duwe dhasar. Mula, produk kasebut dhewe ora dijamin, lan amarga akeh sing transaksi awis, ora ana jaminan sawise transaksi rampung.

    Bahan kimia utama batere kalebu elektroda positif lan elektrolit pemisah elektroda negatif, lsp; lan bahan kasebut uga duwe siklus urip. Coba conto fosfat zat besi lithium, umur siklus bisa nganti 2000 kali, mula yen siklus saya mundhak, bahan kimia ing kana Pangowahan, nggawe kabeh siklus urip bisa uga durung mesthi. Coba conto taksi listrik murni ing Shenzhen. Editor ngobrol karo master. Taksi listrik sing diisi daya kaping pindho saben dina, lan iki minangka pangisian daya saiki lan daya. Siklus kasebut kaping 2 dina, lan jumlah siklus yaiku 3 taun. 2 * 365 * 3 = 2190 kali. Jumlah siklus ing batere fosfat wesi lithiumkaping 2000, lan jumlah siklus ora bisa ditindakake sawise sambungan seri lan paralel liyane ing kendaraan listrik. Yen batere sing diilangi saka kendaraan listrik sawise operasi 3 taun duwe umur siklus luwih saka 2.000 kali, lan saka perspektif karakteristik kimia dhewe, umur sing bisa digunakake ora bisa dijamin. Mula, ora ana pabrike batere sing wani nindakake iki. Alesan kenapa batere dadi babar pisan.

    solar street light

    Lampu jalan surya asring digunakake minangka prasarana infrastruktur nasional, kanthi atribut teknik, ngladeni massa, lan ana gandhengane karo sejatine urip masarakat, mula linuwih, keamanan lan stabilitas produk luwih nuntut. Lan batere lungse digunakake ing lampu jalan surya sing ngladeni masarakat, lan ana bebaya keamanan gedhe. Baterai sing wis entek dhewe nduwe bebaya utama sing didhelikake, amarga batere sing wis lungse dhewe wis ngliwati siklus pangisian daya lan debit sing dawa, lan karakteristik urip lan kimia ora bisa dijamin maneh. Kayane wong sing wis ngalami operasi bypass jantung lan kudu ngeculake mlaku dawa padha karo maraton. Dheweke bisa uga ora nemoni masalah, nanging risikone pancen gedhe banget. Nanging, minangka produk saka proyek infrastruktur, lampu jalan surya ora bisa ditampa. Iki ana gandhengane karo urip lan keamanan masarakat.

          Kita cahya dalan surya digunakake Batere lithium kelas, bisa tahan 3-5 dina udan kanthi lumut resutlt 

    solar light


    Wektu kiriman: Jul-22-2021