• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Baterai gel daur ulang OPZV & OPZS jero

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    Moduel Tegangan(V) Volume C20 (l-75V / Sel)(Ah) Ukurane ■ Bobot XULI U
    Dawane Jembar Dhuwur Dhuwur total
    mm mm mm mm kg
    2OPZV100 2 100 103 206 355 399 13.50 2
    3OPZV150 2 150 103 206 355 399 16.00  
    40PZV200 2 200 103 206 355 399 17.50 2
    5OPZV250 2 250 124 206 355   1 399 22.00 2
    60PZV300 2 300 145 206 355 399 24,50 2
    5OPZV350 2 350 124 206 471 512 29.50 2
    6OPZV420 2 420 145 206 471 512 34.00 2
    7OPZV490 2 490 166 206 471 512 39.00 2
    60PZV600 2 600 145 206 647 688 47,40 2
    80PZV800 2 800 191   | 210 647 688 65.00 4
    90PZV900 2 900 233 210 647 688 74,50 4
    100PZV1000 2 1000 233 210 647 688 79.00 4
    11OPZV1100 2 1100 275 210 647 688 84.00 4
    120PZV1200 2 1200 275 210 647 688 92.00 4
    120PZV1500 2 1500 275 210 797 838 113.00 6
    160PZV2000 2 2000 397 212 772 813 153.00 6
    200PZV2500 2 2500 487 212 772 847 193.00 6
    240PZV3000 2 3000 576 212 772 813 238.00 6

     

    Moduel Tegangan(V) Volume C20 (1.75V / Sel)(Ah) Ukurane bobote XbJU ^ 9 
    dawane jembaré Dhuwur Dhuwur total
    mm mm mm mm kg
    20PZS100 2 100 103 206 353 431 8,70 2
    3OPZS150 2 150 103 206 353 431 10.60 2
    40PZS200 2 200 103 206 353 431 13.00 2
    5OPZS250 2 250 124 206 353 431 16.00 2
    60PZS300 2 300 145 206 353 431 17.60 2
    5OPZS350 2 350 124 206 471 547 21.00 2
    6OPZS420 2 420 145 206 471 547 24,50 2
    7OPZS490 2 490 [166 206 471 547 26.00 2
    60PZS600 2 600 145 206 646 722 33,50 2
    70PZS700 2 700 191 210 646 722 40.00 4
    80PZS800 2 800 191 210 646 722 44.00 4
    90PZS900 2 900 191 210 646 722 47,50 4
    100PZS1000 2 1000 233 210 646 722 57.20 4
    120PZS1200 2 1200 275 210 646 722 62.00 4
    120PZS1500 2 1500 275 210 772 847 75.00 6
    160PZS2000 2 2000 397 212 772 847 108.00 6
    200PZS2500 2 2500 487 212 772 847 130.00 6
    240PZS3000 2 3000 576 212 772 847 157.00 6

    Standar eksekutif:

    • IEC60896-21 / 22: 2004

    • IEC61427-2005

    • DIN43539-T5 1984

    • DIN40742: 1999

    • BSEN61427-2002

    • YD / T 1360-2005

    • GB / T 22473-2008

    Baterai gel sejatine yaiku "baterai lithium polimer gel". Yen dibandhingake karo baterai lithium elektrolit cair tradisional, keamanan baterai gel luwih dhuwur. Baterai gel kalebu ing kategori pangembangan baterai asam-timbal. Cara kasebut yaiku kanggo nambah agen gelling menyang asam sulfat. , Supaya asam sulfat asam elektro-cair dadi koloid. Baterai ing endi elektro-hidrolik ana ing kondisi gel biasane diarani batre gel. Baterai gel wis nggawe lompatan kualitatif kanthi aman, lan derajat kerugian luwih apik tinimbang batere lithium-ion biasa, lan bisa njaga kapasitas luwih saka 90% sawise ewu debit lan ngisi daya. Kanggo
    Produk kasebut yaiku saka pangerten awal gelasi elektrolit, pangembangan luwih lanjut kanggo sinau karakteristik elektrokimia struktur dhasar elektrolit, lan aplikasi lan promosi kisi lan bahan aktif.
    Fitur penting yaiku: biaya industri sing luwih murah bisa digunakake kanggo ngasilake batere sing luwih apik, kurva debit lurus, titik inflasi dhuwur, energi lan kekuwatane luwih saka 20% luwih gedhe tinimbang baterai asam timbal konvensional, lan umur umure umume baterai timbal-asam konvensional. Batere udakara kaping pindho, lan suhu dhuwur lan karakteristik suhu sithik luwih apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan