• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Baterai sel PNG PNG 96M-40F kanggo tata surya

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    2

    FITUR UTAMA

    1 (1)

    Kothak sambungan IP68, konektor

    Kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras;

    1 (4)

    15A saiki
    Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul;

    1 (3)

    Tahan PID
    Resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget;

    1 (8)

    Pigura sing super kuwat
    Tangki tumpah lem duwe anti banyu lapis, lapis salib kanthi pigura aluminium bentuk kait, ditambah karo 10% kekuwatan beban mekanik;

    1 (2)

    Anti-Retak

    Kinerja anti-microcracking sing apik banget kanthi stres interior sing luwih imbang;

    1 (9)

    Kapasitas beban mekanik sing kuat
    Lulus momotan angin 2400pa lan uji beban salju 5400pa, njamin modul kasebut duwe umur mekanik sing stabil;

    SPESIFIKASI Listrik

    Jinis Modul PNG 96M-470

    PNG 96M-480

    PNG 96M-490

    PNG 96M-500

    PNG 96M-510

    Output sing dirating (Pmp / Wp)

    470

    480

    490

    500

    510

    Circuit Saiki (Isc) 9.90A

    10.04A

    10.67A

    10.87A

    11.38A

    Open Circuit Voltage (Voc) 58.82V

    58.89V

    58.93V

    58.95V

    59.13V

    Arus Daya Maksimal (Impp) 9.74A

    9.93A

    10.12A

    10.28A

    10.44A

    Tegangan Daya Maksimal (Vmpp) 48,25V

    48,35V

    48,45V

    48.63V

    48,86V

    Efisiensi modul (%) 18,34%

    18,68%

    19,12%

    19,51%

    19,90%

    Toleransi Daya (W)

    0 ~ + 5

    0 ~ + 5

    0 ~ + 5

    0 ~ + 5

    0 ~ + 5

    Kondisi Tes Standar (STC): Irradiance 1000W / m², Temperature Cell 25 ℃, AM1.5

    Suhu Operasi Modul Nominal (NMOT): Irradiance 800W / m², Suhu sekitar 20 ℃, AM1.5, Kecepatan Angin 1m / s

    CIRI TEMPERATUR

    Suhu NOCT 45 ℃ ± 2 ℃
    Koefisien Temprature (Pmax) -0,40% / ℃
    Koefisien Temprature (Voc) -0,29% / ℃
    Koefisien Temprature (Isc) 0,05% / ℃

    MEKANIKAL SPESIFIKASI

    Jinis Sel 5BB MONO 156.75 × 156.75mm
    Nomer Sel 96 (8 × 12)
    Ukuran 1956 × 1310 × 40mm
    Bobot 26kg
    Gelas 3.2mm, Kaca Tempered Wesi Kurang
    Bingkai Paduan Aluminium Anodized (perak utawa ireng)
    Kothak Persimpangan IP68, kanthi Diode Bypass
    Kabel Output TUV, ± dawane 900mm, 4.0mm²
    Jinis konektor MC4 Kompatibel

    KONFIGURASI PAKET

    Wadhah

    40'HQ

    Bagéyan Saben Pallet

    26

    Palet Saben Wadhah

    17

    Bagéyan Saben Wadhah

    540

    MAKSIMUM RATING

    Voltase sistem maksimum (IEC) 1000V / 1500V DC
    Angin / Salju 5400Pa
    Suhu Operasi -40 ℃ ~ + 85 ℃
    Jumlah Diode Bypass

    3

    Produktif lan Kualitas Certi

    SO 9001: 2008 ISO 14001: 2004 OHSAS 18001: 2007

    ENGINEERING GAMBAR

    3 (1)

    GABUNGAN CURVE & TEMPERATUR

    3 (2)
    45646

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan