• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Produk

    • Interstellar Warrior Solar Street Light

      Lampu Jalan Surya Warrior Interstellar

      Ringkesan produk Produk iki minangka produk paten, sing dirancang kanggo nyedhiyakake pangguna karo streetlamp fotovoltaik surya sing berkualitas tinggi, wis lulus sertifikasi internasional CE, UL, dllA. Gratis gratis, gampang dipasang "" efisiensi pengisian daya tinggi "." Ketahanan sing kuat " lan "efisiensi cahya sing luar biasa" Fitur minangka kaluwihan utama produk iki. Batere lithium kapasitas gedhe dibangun ing awak lampu, sing bisa nyedhot energi surya lan ...
    • solar street light SLL-18 Specification

      Lampu jalan surya Spesifikasi SLL-18

      Kabeh Ing Siji Lampu Area Surya

      1. Mode cahya ODM kasedhiya

      2. FAS + ALS2.0 + VFT + Teknologi TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan awan

      Aplikasi: Area perumahan / jalur / Loteng / Pribadi / dalan / Trotoar / Alun-alun umum

    • SPECIFICATION Of 1500 Lumens

      SPESIFIKASI 1500 Lumens

      Kabeh Ing Siji Lampu Area Surya

      1. Mode cahya ODM kasedhiya

      2.FAS + ALS2.0 + VFT + Teknologi TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan ing Awan Mendhung utawa Hujan: Area perumahan / jalur / Loteng / Loteng / Pribadi / dalan / Trotoar / alun umum

    • Pilot integrated street lamp

      Lampu jalan terpadu pilot

      Spesifikasi Cahaya Surya All-in-one Pioneer Intrepid 1. Ikhtisar Produk Iki minangka produk paten, dirancang kanggo nyedhiyakake lampu jalan fotovoltaik surya sing berkualitas kanggo para pangguna, lan wis ngliwati CE, UL lan sawetara sertifikasi internasional. "Kabel gratis, gampang dipasang", Efisiensi pangisian daya sing dhuwur "," daya tahan sing kuat "lan" efisiensi cahya sing luar biasa "keuntungan utama produk iki. Batere lithium kapasitas gedhe dibangun ing awak lampu, ...
    • Specification of Transformer Solar Light (Monitoring version)

      Spesifikasi Lampu Solar Transformer (Versi ngawasi)

      1. Ringkesan Produk Iki minangka produk paten, sing dirancang kanggo nyedhiyakake layanan cahya lan keamanan integrasi kanggo pangguna. Kita wis lulus sawetara sertifikasi internasional kayata CE lan UL. Keuntungan utama produk yaiku: "Monitor definisi tinggi", "5G IOT", "konsumsi daya ultra-rendah", "umur batere sing kuwat", "stabilitas sinyal / ora ana pedhot", "efisiensi bercahaya sing luar biasa". Awak lamp duwe ...
    • solar street light Thermos 2

      Lampu jalan suryo termos 2

      Cahya STREET SOLAR Karo FUNGSI PEMBERSIH OTOMATIS Bisa digunakake ing suhu lingkungan nganti 60 ℃.

      Umur batere ing area suhu dhuwur luwih dawa amarga siji fitur bakal nyegah batere isih diisi ing lingkungan Panas sing ora normal.

    • VS-Q5 solar camera with alarm system

      Kamera surya VS-Q5 kanthi sistem alarm

      Dhukungan rotasi dual-kepala horisontal lan vertikal,
      Sudut ngawasi bisa diatur saka jarak adoh,
      Sudut rotasi
      Nganti 355 ° kanthi horisontal lan 120 ° vertikal,
      Éling ngawasi omnidirectional.
      Kanthi luwih saka siji, ekonomis lan praktis.

    • SWL-16(MARS 3) solar wall light rechargeable by sun

      SWL-16 (MARS 3) cahya tembok surya sing bisa diisi ulang dening srengenge

      Teknologi ALS Dijamin 10 Bengi Kerja sing Terus-terusan

    • 2000 lumen solar wall light for pathway

      Lampu dinding surya 2000 lumen kanggo jalur

      1. 3 mode cahya kanthi sensor gerak PIR
      2. Kontrol jarak jauh bisa nyetel mode cahya lan nyetel wektu
      3. Campuran warna putih anget lan murni, bebas mripat tanpa mripat
      4. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.
      Aplikasi: Wall / Roadway / Garden / Park / Square / Pathway lsp

    • solar wall light specification of 1000 Lumens

      Spesifikasi lampu dinding surya 1000 Lumens

      Tucano  PRO Seri Surya Lengen Cahya

      1. Kasus aluminium, luwih awet lan kuwat.
      2. Desain paten lan Lengan, condong metu saka atap kanggo njupuk langsung sinar matahari sing cukup.
      3. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan udan, utamane ing musim salju.
      4. Baterai lithium daya 18650 kanggo ndhukung 1500 siklus.  
      5. Aplikasi: Tembok, Gerbang, Dek, Taman building bangunan , Dekorasi pager lan lampu 

    • ESL-15PRO 25PRO(PEARL Series solar garden light
    • solar garden lightSLL-31/31H

      cahya kebon suryaSLL-31 / 31H

      Kauntungan Produk

      Teknologi ALS Dijamin 10 Wengi Nganggo Terus-terusan

      Teknologi TCS Mesthekake Umur Batere Sing Suwe

      SLL-31 / 31H