• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • S6 LED LAMPU SOLAR 20W-60W

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    image4.png

    Lampu sekitar LED

    Kejabi lampu utama, lampu sekitar khusus nghias lingkungan.

    image5.png

    Maintanence Frontal

    Gampang lan gampang dijaga ing sisih ngarep.

    image6.png

    Bahan baku mewah

    Perumahan casting campuran paduan aluminium bertekanan tinggi, kanthi desain kenthel, sing bisa ngilangi panas lan kemampuan anti korosi sing luwih apik, lan umur luwih dawa. Struktur sing dikuatake bisa tahan 4 kali gravitasi kanthi gampang.

    image10.png

    Desain optik sekunder profesional

    Struktur ing sakiwa tengen cahya sing diluncurake kanthi optik diobati kanthi optik kanggo sacara efektif ngontrol silau lan kebocoran cahya munggah, sing nyuda polusi cahya lan lingkungan sing dilindhungi.

    image11.png

    Kontrol cerdas

    Sensor gelombang mikro lan kontrol wektu opsional.

    image12.png

    Cara instalasi pirang-pirang

    Nginstal horisontal / vertikal / tembok kasedhiya.

    BATERAI

    detail (1)

    Sel batere otomatis tingkat, kanthi 800 siklus mengko, isih kapasitas ≧ 80%.

    detail (2)

    Manajemen batere BMS sing luwih apik, kanthi overcharge, over-debit, short circuit, suhu dhuwur lan teknologi proteksi liyane, kanggo nyetel daya output kanthi cerdas saben kapasitas batere lan nambah wektu cahya. Perlindhungan suhu dhuwur NTC dadi luwih aman nalika batere bisa digunakake.

    PWM-MPPT

    {396R0T5AC0)VHK@ID4S(DF

    MPPT (Pelacakan titik tenaga maksimum) ing trek S6 ngasilake tenaga surya kanthi real-time. Efisiensi pengisian daya MPPP 15-20% luwih dhuwur tinimbang PWM, ngluwihi umur batere 10%.

    Area sing bisa dideteksi

    image18.jpeg
    11
    Jinis Sensor θ (Angle) h (Dhuwur) d (Jembar)
    Sensor Inframerah 60 ° 4 ~ 6 m 4 ~ 7 m
    Sensor gelombang mikro 65 ° 4 ~ 8 m 5 ~ 10 m

    PARAMETER UTAMA

    112

    20W

    Model Kekuwatan Batere Cara ngisi daya Lampu sekitar Lumen Tenaga panel surya Kapasitas batere QTY LED CCT
    DMSL-S6-020 20W Li (NiCoMn) O2 MPPT · 2000 lm 30W 111Wh 40 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-020 20W LiFePO4 MPPT   2000 lm 30W 154Wh 40 pcs 4000 ~ 6500K
    30W
    Model Kekuwatan Batere Cara ngisi daya Lampu sekitar Lumen Tenaga panel surya Kapasitas batere QTY LED CCT
    DMSL-S6-030 30W Li (NiCoMn) O2 MPPT   3000 lm 30W 178Wh 64 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-030 30W LiFePO4 MPPT 3000 lm 30W 230Wh 64 pcs 4000 ~ 6500K
     40W  
    Model Kekuwatan Batere Cara ngisi daya Lampu sekitar Lumen Tenaga panel surya Kapasitas batere QTY LED CCT
    DMSL-S6-040 40W Li (NiCoMn) O2 MPPT   4000 lm 48W 222Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-040 40W LiFePO4 MPPT 4000 lm 48W 230Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
       
    50W  
    Model Kekuwatan Batere Cara ngisi daya Lampu sekitar Lumen Tenaga panel surya Kapasitas batere QTY LED CCT
    DMSL-S6-050 50W Li (NiCoMn) O2 MPPT   5000 lm 48W 289Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-050 50W LiFePO4 MPPT 5000 lm 48W 307Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K

     600W

    Model Kekuwatan Batere Cara ngisi daya Lampu sekitar Lumen Tenaga panel surya Kapasitas batere QTY LED CCT
    DMSL-S6-060 60W Li (NiCoMn) O2 PWM   6000 lm 48W 400Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-060 60W LiFePO4 PWM   6000 lm 48W 384Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K

    LED PARAMETER

    Merek LED Ukuran kemasan LED Sudut sinar LED Daya Nyetir CRI Efisiensi cahya LED
    Lumileds 3.0X3.0X0.52 mm 120 ° 1W ≥70 180-200 lm / W

    Distribusi cahya / Isointensity kurva

    RENDERING WARNA PALSU

    Dhuwur tiang m Kutub kadohan / m Jembar dalan / m Lumens / lm Pencahayaan / lux Seragam
    4 14

    5

    2000 19 0,45
    5 17.5

    7

    3000 17 0,38
    6 21

    7

    4000 18 0,529
    7 24.5

    7

    5000 17 0,63
    8 28

    7

    6000 17 0,703

    PRODUK UKURAN

    SIZE PAKET

     Model No.  Kekuwatan Ukuran Produk L * W * H  Area Max Force  NW Ukuran Kemasan L * W * H Memuat kontainer qty 20 ' Memuat kontainer qty 40 '
    DMSL-S6-020 

    DMSL-S6-030

    20W  660x342x93 mm  0.225m ² 7.2KG  745x415x145 mm  336 pcs  756 pcs
    30W 8,0KG
    DMSL-S6-040DMSL-S6-050 DMSL-S6-060 40W  940x342x93 mm  0.321 m² 12.2KG  1025x415x145 mm  270 pcs  540 pcs
    50W 13.0KG
    60W 13,8KG

    INSTALASI

    INSTALASI HORIZONTAL

    ◀ Priksa manawa lampu durung rampung sadurunge dipasang.

    ◀ Mangga gelembung tetep ana ing tengah gelembung level supaya seimbang.

    ◀ Cepet sekrup nalika dipasang.

    VERTIKAL INSTALASI

    Instalasi mbutuhake pandhuan saka personel sing mumpuni. Bisa digunakake ing njobo.

    Priksa manawa dhasar bisa ndhukung luminaire.

    Sumber cahya ing luminaire iki kudu diganti karo staf pemasok, agen sing ditunjuk, utawa listrik sing padha sing nduweni kualifikasi.

    Lampu iki ora cocog kanggo dipasang langsung ing permukaan bahan bakar biasa.

    MOUNTING WALL

    Instalasi Lampu Jalan Surya

    Model Rekomendasi Dhuwur Tiang Lampu Dina udan serep Kelas IP Kelas IK Biji beban angin Suhu kerja
    DMSL-S6-020 4 ~ 5m 12 jam saben dina, 3 dina IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-030 5 ~ 6m 12 jam saben dina, 3 dina IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-040 6 ~ 7m 12 jam saben dina, 3 dina IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-050 7 ~ 8m 12 jam saben dina, 3 dina IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-060 7 ~ 8m 12 jam saben dina, 3 dina IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 46 ℃

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan