• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SGL07 Seri cahya pekarangan surya 5W

    Katrangan singkat:

    Fungsi utama:
    1. Cuaca Aluminium Terpadu Alarm + Kaca Kristal luwih kuwat
    2. Teknologi ALS2.0 ndhukung cahya 6-8 dina
    3, LED efisiensi tinggi lan desain unik nggawe padhang 3 ~ 4 kaping luwih saka lampu taman normal
    4. Desain saham lemah, gampang dipasang

    Aplikasi: Dalan / Taman / Taman / Alun-alun / Jalan / Jalur lsp


    Detail Produk

    Tag Produk

    Panel Surya  0,6W
    LED  20lms
    Baterai LI-ion  3,7V 800mAH
    Mode WorKing   Tetep 100% padhang (20 kaca) ing wayah wengi
    Wektu Ngisi daya Surya  7-9 omah
    Wektu Ligthing 8+ dina
    Lebar instalasi ing antarane 2 lampu 2m
    Kelas anti banyu IP65
     Materi  Sekutu aluminium + Gelas
    Paket pcs / karton
    Ukuran karton: 
     
    Garansi 2 taun
    Rega EXW Rega Sampel 35USD / Unit MOQ 100PCS Regane 33USD / Unit

     

    Struktur lampu pekarangan surya kasusun saka komponen sel surya (panel fotoelektrik), lampu LED super padhang (sumber cahya), batere sing bisa diisi ulang tanpa perawatan, sirkuit kontrol otomatis, lampu, lsp. Minangka jinis cahya lanskap energi hijau sing anyar perlengkapan sing nggabungake hemat energi, perlindungan lingkungan, pencahayaan lan kecantikan, nggunakake komponen sel surya kanthi efisiensi tinggi, sing bisa ngowahi sinar srengenge lan energi cahya dadi energi listrik ing wayah awan lan disimpen ing batere, lan kanthi otomatis bakal murup sawise peteng ing wayah wengi. Lampu tabung. Tabung lampu nggunakake LED sing padhang banget, sing luwih awet tinimbang lampu tradisional lan umure luwih dawa.
    Lampu lan pemadaman seri produk nganggo sinar srengenge lan kontrol induksi cahya, kontrol enggo bareng wektu kanthi otomatis utawa kontrol dual swara lan cahya. Sampeyan bisa milih nyuda daya output saka sumber cahya kanggo ngirit energi nalika ana sawetara wong sing mlaku ing wayah wengi.
    Amarga performa sing unggul, bisa digunakake ing taman, taman, villa, lapangan ijo, obyek wisata, resort, lapangan golf, industri kecantikan ijo, area lampu hijau, macem-macem sabuk ijo lan dekorasi lanskap lan lampu lanskap. .

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan