• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Kamera Surya

    • VS-Q5 solar camera with alarm system

      Kamera surya VS-Q5 kanthi sistem alarm

      Dhukungan rotasi dual-kepala horisontal lan vertikal,
      Sudut ngawasi bisa diatur saka jarak adoh,
      Sudut rotasi
      Nganti 355 ° kanthi horisontal lan 120 ° vertikal,
      Éling ngawasi omnidirectional.
      Kanthi luwih saka siji, ekonomis lan praktis.