• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu taman surya 20W 2000 lumen

    Katrangan singkat:

    Kauntungan Desain:

    1. Desain berkelas aluminium, sudut cahya 360 °, luwih murah tinimbang seri lawas.
    2. Lumen apik udakara 120 lm / w ngalahake kabeh produk normal ing pasar.
    3. Batere bisa ndhukung cahya supaya bisa digunakake 10-12 jam.
    4. Lampu bisa digunakake nalika udan / salju luwih dawa.    

    Apa kaunggulan lampu paling gedhe kanggo Eropa, Rusia, ing papan sing adhem lan salju? Lampu taman surya kita duwe sistem pemanas, yen suhu kurang saka nol, bakal dadi panas batere lan njamin efisiensi kerja.    


    Detail Produk

    Tag Produk

    SPESIFIKASI

    Model No. SLL-09
    Lumens 2000lm
    Jumlahe LED 48 pcs
    Kekuwatan panel surya 16.2W
    Spesifikasi Baterai 115,44WH
    IP 65
    IK 10
    Ngisi daya wektu 10 jam
    Wektu cahya 7-10 dina
    Suhu sing nyebabake -20 ℃ ~ 65 ℃
    Ngisi daya suhu -20 ℃ ~ 65 ℃
    Ngalih sensor cahya ≥50 Lux, dipateni

    ≤10 Lux, ing

    Mode cahya 5 jam 100% padhang + 25% nganti esuke
    Sudut balok 143,4 ° * 144,4 °
    Materi Paduan aluminium
    Garansi 2 taun
     1

    PROSES KERJA

    1, Baterai Lithium Daya: 1500 siklus urip

    2, Long Press: ON / OFF

    3, Mode Lampu: 5 jam padhange 100% + 25% nganti esuke

    2

    REKOMENDASI ​​DATA  

    3

    Teknologi anyar:

    ALS (sistem lampu adaptif): Yen nemoni cuaca sing kurang sithik sunar srengenge, sistem kasebut bakal bisa ditindakake

    Pitungan tepat wektu sing cerdas kanggo kapasitas batere sing isih ana lan gunakake efisiensi output maksimal kanggo nambah

    Wektu cahya.

    TCS (sistem kontrol suhu) kanthi otomatis

    Nalika suhu luwih saka 65 ℃. Bakal ngilangi sistem pengisian daya kanggo nglindhungi batere, yen ing ngisor 65 ℃, sistem pengisian daya bakal tetep bisa digunakake kanthi otomatis - Suhu dhuwur

    Nalika suhu kurang saka 0 ℃, batere bakal digawe panas supaya biasane digunakake. - Suhu sithik

    a

    UKURAN PRODUK

    b

    PAKET PRODUK

    c

    Bobot Net Net

       4.3 KG


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan