• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu taman surya

    • ESL-15PRO 25PRO(PEARL Series solar garden light
    • solar garden lightSLL-31/31H

      cahya kebon suryaSLL-31 / 31H

      Kauntungan Produk

      Teknologi ALS Dijamin 10 Wengi Nganggo Terus-terusan

      Teknologi TCS Mesthekake Umur Batere Sing Suwe

      SLL-31 / 31H

    • Outdoor Village Green Solar Lighting System For Garden

      Sistem Lampu Surya Ijo Kampung Luar Ruangan Kanggo Taman

      Fungsi utama:

      1. Remote Control;

      2. Sensor Gerakan PIR kanggo Ngirit energi;

      3. Padhang Luwes lan Fungsi Timer;

      4. Teknologi ALS + VFT + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.             

      Aplikasi: Pintu halaman / Taman / garasi / tembok / gudang / stabil / gateway / trunket / koridor lsp 

    • 20W solar garden light 2000 lumens

      Lampu taman surya 20W 2000 lumen

      Kauntungan Desain:

      1. Desain berkelas aluminium, sudut cahya 360 °, luwih murah tinimbang seri lawas.
      2. Lumen apik udakara 120 lm / w ngalahake kabeh produk normal ing pasar.
      3. Batere bisa ndhukung cahya supaya bisa digunakake 10-12 jam.
      4. Lampu bisa digunakake nalika udan / salju luwih dawa.    

      Apa kaunggulan lampu paling gedhe kanggo Eropa, Rusia, ing papan sing adhem lan salju? Lampu taman surya kita duwe sistem pemanas, yen suhu kurang saka nol, bakal dadi panas batere lan njamin efisiensi kerja.    

    • 60W hight led efficiency UFO solar garden light

      60W dhuwur dipimpin efisiensi UFO cahya taman surya

      Kauntungan Desain:

      1. Desain berkelas aluminium, sudut cahya 360 °, luwih murah tinimbang seri lawas.
      2. 60W-Lumen apik udakara 120 lm / w ngalahake kabeh produk normal ing pasar .Desain unik mudhun biaya modul, luwih murah tinimbang produk liyane ing pasar.
      3. Batere sing luwih kuat bisa tahan luwih suwe nalika udan / salju.
      4. Akeh manuk ing lampu kasebut? Aja kuwatir kita duwe repeller manuk, luwih becik dipasang ing peternakan sampeyan.    

      Kita entuk biaya tanpa ngganti parameter, ngirit lan nambah biaya lan bathi klien.