• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Inverter Surya (mati kothak) Kontrol MPPT

    Katrangan singkat:


    Detail Produk

    Tag Produk

    · Efisiensi inverter ST luwih saka 85%
    · Desain anyar, adaptasi karo voltase sing amba lan sempit, kanthi otomatis ngenali frekuensi
    · Tampilan LED lengkap, fungsi inverter bisa dipilih miturut panggunaan pelanggan
    · 3 mode kerja kasedhiya: prioritas utama, prioritas inverter, mode hemat energi
    · Luwih saka 3 kaping pucuking wiwitan, kapasitas momotan sing apik banget
    · Kipas cerdas (nyetel kacepetan kipas kanthi otomatis miturut suhu internal)
    · Teknologi frekuensi listrik, output AC gelombang sinus murni, adaptasi karo kapasitas muatan, arus tanpa beban luwih cilik, ngirit energi luwih akeh
    · Modul pangisian daya AC 3 tahap internal, sing bisa nyetel arus pangisian daya kanthi otomatis miturut kapasitas batere lan panggunaan nyata (5A-30A)
    · Nduweni undervoltage batere lengkap, kakehan, proteksi sirkuit cendhak lan proteksi komprehensif liyane, aman lan andal1
    Model 

    ST-1000

    ST-1500

    ST-2000

    ST-3000

    ST-4000

    ST-5000

    ST-6000

    Daya Rated

    1000W

    1500W

    2000W

    3000W

    4000W

    5000W

    6000W

    Daya Puncak

    2800W

    3800W

    5KW

    9KW

    12KW

    15KW

    18KW

    Tegangan Batere

    12Vdc

    24Vdc

    24Vdc

    48Vdc

    48Vdc

    48Vdc

    48Vdc

    Mode Kerja

     PV (Prioritas Photovoltaic) / AC priority Prioritas AC) opsional

    PV & pengontrol  
    Range Tegangan Input

    160

    180

    180

    Maks. Ngisi daya Saiki

    30A

    40A

    40A

    50A

    50A

    50A

    60A

    Maks. Voltase input PV

    70 ~ 200V

    Ora ana Beban saiki

    5mA

    Nglindhungi pangayoman

    17V (12V); 34V (24v); 70V (48V)

    Voltase sithik

    10.2V (12V); 20.5V (24v); 41V (48V)

     Mode ngisi daya

    Saiki (MPPT), Tegangan terus-terusan, pangisian daya ngambang

    Ngisi daya pulih

    13.6V / 27.5V / 56V

    Suhu kerja

    0 ℃ ~ 40 ℃

    Maks. Efisiensi Konversi

     98%

    Tampilan

    Layar LCD + lampu LED

    Status ibu (Opsional)  
    Range Tegangan Input

    85VAC-140VAC / 165VAC-265VAC

    Range Frekuensi Input

    45-65 Hz transfer kanthi otomatis pindhah menyang mode kuwalik nalika kakehan)

    Range Tegangan Output

    190Vac ~ 245Vac

    Input PF. (AC / DC)

    0,95

    Efisiensi

    mode utama≥ 86 %

    Ngisi daya Saiki

    10A-30A

    Ibu kakehan

    peringatan nganti nyuda beban

    Sirkuit Cekak

    iya

    Output Inverter

    220V ± 3%

    Tegangan Output Inverter

    50 Hz / 60Hz ± 0,3Hz adaptif frekuensi

    Frekuensi Output

    ≥0.8

    Faktor Tenaga Output

    mbukak linear≤ 3 %

    Distorsi Formulir Gelombang

    4Ms nilai khas Max.6 Ms.

    Wektu Transfer PV-AC

    mode kuwalik≥ 85 %

    Efisiensi

    110% -130% mati ing 30s, 130% -150% mati ing 3s  

    Beban Inverter

    sistem kanthi otomatis mati

    Sirkuit Cekak

    iya

    Weker  
    Mains Ora normal

    1time / 1S, bisu otomatis sawise 5S

    Batere Kurang

    1time / 1S lan batre flash grid pungkasan

    Kakehan

    1time / 1S lan nampilake kothak "kakehan"

    Liyane  
    Sockets Output

    soket universal / disesuaikan

    Perlindhungan Surge

    opsional

    Suhu sekitar

    0 ℃ ~ 40 ℃

    Kelembapan sekitar

    10 % ~ 90 % (ora kental) (10 % 90 %)

    Ribut

    ≤ 50dB 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan