• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu pekarangan surya

    • 007 series round Solar lawn light three mounting function

      007 seri putaran surya cahya telung fungsi pemasangan

      Kauntungan desain:

      1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
      2. Intensitas leds, luwih padhang.
      3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
      4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

      Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.

    • 2602 series solar lawn light good brightness result

      2602 seri surya pekarangan cahya asil padhang sing apik

      Kauntungan desain:

      1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
      2. Intensitas leds, luwih padhang.
      3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
      4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

      Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.

    • 2713 series solar lawn light for garden

      2713 seri cahya rumput surya kanggo kebon

      Kauntungan desain:

      1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
      2. Intensitas leds, luwih padhang.
      3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
      4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

      Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.

    • B008 solar garden light_9.7V lithium battery

      B008 cahya taman surya_9.7V baterai lithium

      Kauntungan desain:

      1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
      2. Intensitas leds, luwih padhang.
      3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
      4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

      Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.

    • G001 solar lawn light 5 years warranty

      G001 lampu surya garansi 5 taun

      Kauntungan desain:

      1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
      2. Intensitas leds, luwih padhang.
      3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
      4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

      Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.

    • Hight brightness G012 solar lawn light with stainless raw material

      Cahya dhuwur G012 cahya pekarangan surya kanthi bahan baku tahan karat

      Kauntungan desain:

      1. Bahan baku - cat stainless steel lan semprotan tingkat dhuwur. Priksa manawa lampu ora bakal teyeng lan katon luwih apik.
      2. Intensitas leds, luwih padhang.
      3. Suwe-suwe kerja -10-12 jam.
      4. Baterai lifpo4 - debit jero lan siklus liyane.

      Lampu pekarangan surya digunakake ing pirang-pirang bagean, luwih kuwat lan apik. Dibandhingake karo produk liyane ing pasar - duwe chip liyane, luwih akeh batere. Panel surya uga jenis 9V paling apik kanggo lampu kasebut.

    • SGL07 Series solar lawn light 5W

      SGL07 Seri cahya pekarangan surya 5W

      Fungsi utama:
      1. Cuaca Aluminium Terpadu Alarm + Kaca Kristal luwih kuwat
      2. Teknologi ALS2.0 ndhukung cahya 6-8 dina
      3, LED efisiensi tinggi lan desain unik nggawe padhang 3 ~ 4 kaping luwih saka lampu taman normal
      4. Desain saham lemah, gampang dipasang

      Aplikasi: Dalan / Taman / Taman / Alun-alun / Jalan / Jalur lsp