• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Cahya Surya

    • Interstellar Warrior Solar Street Light

      Lampu Jalan Surya Warrior Interstellar

      Ringkesan produk Produk iki minangka produk paten, sing dirancang kanggo nyedhiyakake pangguna karo streetlamp fotovoltaik surya sing berkualitas tinggi, wis lulus sertifikasi internasional CE, UL, dllA. Gratis gratis, gampang dipasang "" efisiensi pengisian daya tinggi "." Ketahanan sing kuat " lan "efisiensi cahya sing luar biasa" Fitur minangka kaluwihan utama produk iki. Batere lithium kapasitas gedhe dibangun ing awak lampu, sing bisa nyedhot energi surya lan ...
    • solar street light SLL-18 Specification

      Lampu jalan surya Spesifikasi SLL-18

      Kabeh Ing Siji Lampu Area Surya

      1. Mode cahya ODM kasedhiya

      2. FAS + ALS2.0 + VFT + Teknologi TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan awan

      Aplikasi: Area perumahan / jalur / Loteng / Pribadi / dalan / Trotoar / Alun-alun umum

    • SPECIFICATION Of 1500 Lumens

      SPESIFIKASI 1500 Lumens

      Kabeh Ing Siji Lampu Area Surya

      1. Mode cahya ODM kasedhiya

      2.FAS + ALS2.0 + VFT + Teknologi TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan ing Awan Mendhung utawa Hujan: Area perumahan / jalur / Loteng / Loteng / Pribadi / dalan / Trotoar / alun umum

    • solar street light Thermos 2

      Lampu jalan suryo termos 2

      Cahya STREET SOLAR Karo FUNGSI PEMBERSIH OTOMATIS Bisa digunakake ing suhu lingkungan nganti 60 ℃.

      Umur batere ing area suhu dhuwur luwih dawa amarga siji fitur bakal nyegah batere isih diisi ing lingkungan Panas sing ora normal.

    • 2000 lumen solar wall light for pathway

      Lampu dinding surya 2000 lumen kanggo jalur

      1. 3 mode cahya kanthi sensor gerak PIR
      2. Kontrol jarak jauh bisa nyetel mode cahya lan nyetel wektu
      3. Campuran warna putih anget lan murni, bebas mripat tanpa mripat
      4. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.
      Aplikasi: Wall / Roadway / Garden / Park / Square / Pathway lsp

    • solar wall light specification of 1000 Lumens

      Spesifikasi lampu dinding surya 1000 Lumens

      Tucano  PRO Seri Surya Lengen Cahya

      1. Kasus aluminium, luwih awet lan kuwat.
      2. Desain paten lan Lengan, condong metu saka atap kanggo njupuk langsung sinar matahari sing cukup.
      3. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan udan, utamane ing musim salju.
      4. Baterai lithium daya 18650 kanggo ndhukung 1500 siklus.  
      5. Aplikasi: Tembok, Gerbang, Dek, Taman building bangunan , Dekorasi pager lan lampu 

    • ESL-15PRO 25PRO(PEARL Series solar garden light
    • solar garden lightSLL-31/31H

      cahya kebon suryaSLL-31 / 31H

      Kauntungan Produk

      Teknologi ALS Dijamin 10 Wengi Nganggo Terus-terusan

      Teknologi TCS Mesthekake Umur Batere Sing Suwe

      SLL-31 / 31H

    • Outdoor Village Green Solar Lighting System For Garden

      Sistem Lampu Surya Ijo Kampung Luar Ruangan Kanggo Taman

      Fungsi utama:

      1. Remote Control;

      2. Sensor Gerakan PIR kanggo Ngirit energi;

      3. Padhange Luwes lan Fungsi Timer;

      4. Teknologi ALS + VFT + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.             

      Aplikasi: Pintu halaman / Taman / garasi / tembok / gudang / stabil / gateway / trunket / koridor lsp 

    • S5 series Solar Light

      Cahaya Surya seri S5

      Lampu surya Fitur Utama:

      1. Bahan baku lan mode kalebu rongga casting mati, mula lampu kita paling tahan banyu yaiku IP66.

      2. Kita milih SMD sing padhang sing anyar, lumen chip sing dipimpin yaiku 160LM / W, cahya 120LM / W-140LM ​​/ W.

      3. Kanggo ngisi daya kontrol, kita nggunakake kontrol MPPT kanggo ngatur efisiensi lampu.

      4. Batere uga nganggo sistem BMS kanggo nambah efisiensi kerja batere.

    • S6 LED SOLAR STREET LIGHT 20W-60W

      S6 LED LAMPU SOLAR 20W-60W

      Lampu sekitar LED Kejabi lampu utama, lampu sekitar khusus nghias lingkungan. Maintanence Frontal Gampang lan gampang dijaga ing sisih ngarep. Bahan mentah high-end Pabrik campuran paduan aluminium bertekanan tinggi, kanthi desain kenthel, sing nduweni disipasi panas sing luwih apik lan kemampuan anti-korosi, lan umur luwih dawa. Struktur sing dikuatake bisa tahan 4 kali gravitasi kanthi gampang. Desain optik sekunder profesional Struktur sekitar ...
    • BASALT SOLAR STREET LIGHT

      Cahya STREET SOLAR BASALT

       Perusahaan Hebat kudu tetep nggatekake saben desain rinci, lan semangat kriya kudu diisi ing kabeh proses desain lan produksi massal.