• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Panel Surya

    • PNG 60P-35F big wattage solar panel

      Panel surya wattage PNG 60P-35F PNG

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG 72P-40F poly high efficency 100W 200W solar panel

      PNG 72P-40F poli efisiensi tinggi panel surya 100W 200W

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG 144P 9BB high efficiency solar panel cell battery

      Batere sel panel surya efisiensi PNG PNG 144P 9BB

      FITUR UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kemampuan nglumpukake saiki, Desain sirkuit khusus kanthi suhu titik panas sing luwih murah; Efisiensi modul nganti 18,65% Setengah sel struktur nggawa karakteristik resistensi sing kurang, kapasitas ngasilake umur sing luwih dhuwur, kanthi atenuasi listrik taunan luwih murah; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Excelle Kinerja Ringan ...
    • PNG120P 9BB poly solar panel

      Panel surya poli PNG120P 9BB

      FITUR UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kemampuan nglumpukake saiki, Desain sirkuit khusus kanthi suhu titik panas sing luwih murah; Efisiensi modul nganti 18,66% Setengah sel struktur nggawa karakteristik resistensi sing kurang, kapasitas ngasilake umur sing luwih dhuwur, kanthi atenuasi listrik taunan luwih murah; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Excelle Kinerja Ringan ...
    • PNG 60M-35F solar system cell batteries

      Baterai sel surya PNG 60M-35F

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG 60M-F-35F Mono solar panel for soalr light or system

      Panel surya PNG 60M-F-35F Mono kanggo cahya cahya utawa sistem

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG 72M-40F Mono solar panel with high working efficiency

      Panel surya PNG 72M-40F Mono kanthi efisiensi kerja sing dhuwur

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG 72M-F-40F sereis solar panels only for PV system

      Panel surya PNG 72M-F-40F mung kanggo sistem PV

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG 96M-40F Mono cell batteries for solar system

      Baterai sel PNG PNG 96M-40F kanggo tata surya

      FITUR UTAMA Kothak persimpangan IP68, konektor kothak sambungan IP68 lan konektor duwe tingkat anti banyu sing dhuwur, bisa nolak lingkungan sing keras; 15A saiki Kothak persimpangan nggawa arus 15A, njamin aliran arus sing dhuwur liwat modul; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Tangki Glue bingkai sing kuat banget duwe anti banyu lapis, perangan silang ...
    • PNG120M 9BB PV for solar system

      PNG120M 9BB PV kanggo tata surya

      FITUR UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kemampuan nglumpukake saiki, Desain sirkuit khusus kanthi suhu titik panas sing luwih murah; Efisiensi modul nganti 20,45% Setengah sel struktur nggawa karakteristik resistensi sing kurang, kapasitas ngasilake umur sing luwih dhuwur, kanthi atenuasi listrik taunan luwih murah; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85C / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Kinerja Ringan Ringan ...
    • PNG144M 9BB Mono panels cell battery 350W

      Baterai panel panel monoono PNG144M 9BB 350W

      FITUR UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kemampuan nglumpukake saiki, Desain sirkuit khusus kanthi suhu titik panas sing luwih murah; Efisiensi modul nganti 20,45% Setengah sel struktur nggawa karakteristik resistensi sing kurang, kapasitas ngasilake umur sing luwih dhuwur, kanthi atenuasi listrik taunan luwih murah; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85 ℃ / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Kinerja Ringan Ringan ...
    • PNG144M solar panel Mono 10W-500W

      Panel surya PNG144M Mono 10W-500W

      FITUR UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kemampuan nglumpukake saiki, Desain sirkuit khusus kanthi suhu titik panas sing luwih murah; Efisiensi modul nganti 20,45% Setengah sel struktur nggawa karakteristik resistensi sing kurang, kapasitas ngasilake umur sing luwih dhuwur, kanthi atenuasi listrik taunan luwih murah; Resistansi PID resistensi PID sing apik banget sajrone tes 96 jam (85C / 85%), lan uga bisa ditambah kanggo memenuhi standar sing luwih dhuwur kanggo lingkungan sing angel banget; Kinerja Ringan Ringan ...