• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu dalan surya

    • Interstellar Warrior Solar Street Light

      Lampu Jalan Surya Warrior Interstellar

      Ringkesan produk Produk iki minangka produk paten, sing dirancang kanggo nyedhiyakake pangguna karo streetlamp fotovoltaik surya sing berkualitas tinggi, wis lulus sertifikasi internasional CE, UL, dllA. Gratis gratis, gampang dipasang "" efisiensi pengisian daya tinggi "." Ketahanan sing kuat " lan "efisiensi cahya sing luar biasa" Fitur minangka kaluwihan utama produk iki. Batere lithium kapasitas gedhe dibangun ing awak lampu, sing bisa nyedhot energi surya lan ...
    • solar street light SLL-18 Specification

      Lampu jalan surya Spesifikasi SLL-18

      Kabeh Ing Siji Lampu Area Surya

      1. Mode cahya ODM kasedhiya

      2. FAS + ALS2.0 + VFT + Teknologi TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan awan

      Aplikasi: Area perumahan / jalur / Loteng / Pribadi / dalan / Trotoar / Alun-alun umum

    • SPECIFICATION Of 1500 Lumens

      SPESIFIKASI 1500 Lumens

      Kabeh Ing Siji Lampu Area Surya

      1. Mode cahya ODM kasedhiya

      2.FAS + ALS2.0 + VFT + Teknologi TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan ing Awan Mendhung utawa Hujan: Area perumahan / jalur / Loteng / Loteng / Pribadi / dalan / Trotoar / alun umum

    • solar street light Thermos 2

      Lampu jalan suryo termos 2

      Cahya STREET SOLAR Karo FUNGSI PEMBERSIH OTOMATIS Bisa digunakake ing suhu lingkungan nganti 60 ℃.

      Umur batere ing area suhu dhuwur luwih dawa amarga siji fitur bakal nyegah batere isih diisi ing lingkungan Panas sing ora normal.

    • S5 series Solar Light

      Cahaya Surya seri S5

      Lampu surya Fitur Utama:

      1. Bahan baku lan mode kalebu rongga casting mati, mula lampu kita paling tahan banyu yaiku IP66.

      2. Kita milih SMD sing padhang sing anyar, lumen chip sing dipimpin yaiku 160LM / W, cahya 120LM / W-140LM ​​/ W.

      3. Kanggo ngisi daya kontrol, kita nggunakake kontrol MPPT kanggo ngatur efisiensi lampu.

      4. Batere uga nganggo sistem BMS kanggo nambah efisiensi kerja batere.

    • S6 LED SOLAR STREET LIGHT 20W-60W

      S6 LED LAMPU SOLAR 20W-60W

      Lampu sekitar LED Kejabi lampu utama, lampu sekitar khusus nghias lingkungan. Maintanence Frontal Gampang lan gampang dijaga ing sisih ngarep. Bahan mentah high-end Pabrik campuran paduan aluminium bertekanan tinggi, kanthi desain kenthel, sing nduweni disipasi panas sing luwih apik lan kemampuan anti-korosi, lan umur luwih dawa. Struktur sing dikuatake bisa tahan 4 kali gravitasi kanthi gampang. Desain optik sekunder profesional Struktur sekitar ...
    • BASALT SOLAR STREET LIGHT

      Cahya STREET SOLAR BASALT

       Perusahaan Hebat kudu tetep nggatekake saben desain rinci, lan semangat kriya kudu diisi ing kabeh proses desain lan produksi massal.
    • SPECIFICATION Of 8000 Lumens

      SPESIFIKASI 8000 Lumens

      1. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.
      2. Sistem kontrol dikembangake kanthi mandiri
      3. Jaringan sederhana, gampang dioperasikake ing APP lan PC
      4. Gabungan karo teknologi diwasa perusahaan, kontrol terpusat lan fungsi manajemen luwih lengkap
      5. Struktur: desain sing dibedakake
      6. Layanan Cloud: Nyedhiyakake server gratis
      7. kanthi teknologi pemanas batere, bisa digunakake ing wilayah sing adhem

    • SPECIFICATION Of 6000 Lumens

      SPESIFIKASI 6000 Lumens

      1. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.
      2. Sistem kontrol dikembangake kanthi mandiri
      3. Jaringan sederhana, gampang dioperasikake ing APP lan PC
      4. Gabungan karo teknologi diwasa perusahaan, kontrol terpusat lan fungsi manajemen luwih lengkap
      5. Struktur: desain sing dibedakake
      6. Layanan Cloud: Nyedhiyakake server gratis
      7. kanthi teknologi pemanas batere, bisa digunakake ing wilayah sing adhem

    • SPECIFICATION Of 2000 Lumens

      SPESIFIKASI 2000 Lumens

      1. Baterai Li-ion daya, dhukungan 2000

      siklus.

      2. Paket batere ing njaba lampu, banget

      trep kanggo ngganti lan pangopènan.

      3. Indikator 3 warna kanggo 3 mode cahya

      Abang :: padhang 30% + PIR100%

      padhang

      Gre: 5H 100% padhang + 5H 25%

      padhang, padhang 70% nganti subuh

      Ora: padhang 70% terus wengi 

    • SPECIFICATION Of 3000 Lumens

      SPESIFIKASI 3000 Lumens

      1. Baterai Li-ion daya, dhukungan 2000

      siklus.

      2. Paket batere ing njaba lampu, banget

      trep kanggo ngganti lan pangopènan.

      3. Indikator 3 warna kanggo 3 mode cahya

      Abang :: padhang 30% + PIR100%

      padhang

      Gre: 5H 100% padhang + 5H 25%

      padhang, padhang 70% nganti subuh

      Ora: padhang 70% terus wengi 

    • PECIFICATION Of 4000 Lumens

      PESIFIKASI 4000 Lumens

      1. Baterai Li-ion daya, dhukungan 2000

      siklus.

      2. Paket batere ing njaba lampu, banget

      trep kanggo ngganti lan pangopènan.

      3. Indikator 3 warna kanggo 3 mode cahya

      Abang :: padhang 30% + PIR100%

      padhang

      Gre: 5H 100% padhang + 5H 25%

      padhang, padhang 70% nganti subuh

      Ora: padhang 70% terus wengi