• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu tembok surya

    • 2000 lumen solar wall light for pathway

      Lampu dinding surya 2000 lumen kanggo jalur

      1. 3 mode cahya kanthi sensor gerak PIR
      2. Kontrol jarak jauh bisa nyetel mode cahya lan nyetel wektu
      3. Campuran warna putih anget lan murni, bebas mripat tanpa mripat
      4. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.
      Aplikasi: Wall / Roadway / Garden / Park / Square / Pathway lsp

    • solar wall light specification of 1000 Lumens

      Spesifikasi lampu dinding surya 1000 Lumens

      Tucano  PRO Seri Surya Lengen Cahya

      1. Kasus aluminium, luwih awet lan kuwat.
      2. Desain paten lan Lengan, condong metu saka atap kanggo njupuk langsung sinar matahari sing cukup.
      3. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan udan, utamane ing musim salju.
      4. Baterai lithium daya 18650 kanggo ndhukung 1500 siklus.  
      5. Aplikasi: Tembok, Gerbang, Dek, Taman building bangunan , Dekorasi pager lan lampu 

    • SPECIFICATION Of 2000 Lumens

      SPESIFIKASI 2000 Lumens

      Lampu Tucano PRO Series-Solar Arm

      1. 3 mode cahya kanthi sensor gerak PIR
      2. Kontrol jarak jauh bisa nyetel mode cahya lan nyetel wektu
      3. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.

      Aplikasi: Wall / Roadway / Garden / Park / Square / Pathway lsp

    • Solar wall light SWL-12

      Lampu dinding surya SWL-12

      PENDAHULUAN Spesifikasi produk 01 PANUTUP DEWAN 02 CATALOG 03 KEUNTUNGAN UTAMA 04 KAUNTUNGAN LAIN 05 SPESIFIKASI 06 TAMPILAN 07 DATANG GAMBAR OPSI 08 GAMBAR DIMENSI 09 LEBIH LANJUT 10 INGKAH KONTROLLER 11 PAKET DETAIL 12 PECAHAN BARU TERBAIK PECAH BARU : SWL-12 Fixt Power : 20W Solar panel Power Epoxy Mono-Crystall , Kapasitas Baterai Li-ion 1W 3.7V 14.8WH 2AH / PC Ch ...
    • SPECIFICATION Of 1000 Lumens

      SPESIFIKASI 1000 Lumens

      SPESIFIKASI Cahaya tembok surya No Model SWL-11 Lumens 1000lm (PIR) LED jumlah 20 pcs Daya panel surya 0,5W Baterai Spesifikasi 7.4Wh (2AH 3.7V) IP 65 IK 06 Lampu wektu 5 dina Suhu ngeculake -20 ℃ ~ 60 ℃ Ngisi daya suhu 0 ℃ ~ 45 ℃ Sensor lampu ≥50 Lux, on≤10 Lux, mode mati 1、0 + PIR (1000lm) 10s ; 2、20lm + PIR (1000lm) 10s ; 3、20lm nganti sunar angle Sudut balok 120 ° ~ 140 ° Mater ...