• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Spesifikasi lampu dinding surya 1000 Lumens

    Katrangan singkat:

    Tucano  PRO Seri Surya Lengen Cahya

    1. Kasus aluminium, luwih awet lan kuwat.
    2. Desain paten lan Lengan, condong metu saka atap kanggo njupuk langsung sinar matahari sing cukup.
    3. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan udan, utamane ing musim salju.
    4. Baterai lithium daya 18650 kanggo ndhukung 1500 siklus.  
    5. Aplikasi: Tembok, Gerbang, Dek, Taman building bangunan , Dekorasi pager lan lampu 


    Detail Produk

    Tag Produk

    05

    SPESIFIKASI

    Model No.

     

    SWL-05 PRO
    Lumens

     

    1000lm
    CCT 3000k
    Jumlahe LED

     

    21 pcs
    Kekuwatan panel surya

     

    4,5V / 0.6W
    Spesifikasi Baterai

     

    2000mAH / 3.7V
    Anti banyu

     

    IP65
    Kelas IK

     

    IK10
    Ngisi daya wektu

     

    12 jam
    Wektu cahya

     

    6-7 dina
    Suhu ngeculake

     

    -20 ℃ -60 ℃
    Ngisi daya suhu

     

    0 ℃ -45 ℃
    Ngalih sensor cahya

     

    ≥80 Lux, dipateni

    ≤20 Lux, ing

    Mode cahya

     

    M1: 0 + PIR 1000LM (10 detik) M2: 20LM + PIR 1000LM (10 detik)
    Materi

     

    Aluminium + PC
    Garansi

     

    1 taun
     swl-05

    PETUNJUK KERJA

    1. mode lampu: M1: 0 + PIR 1000LM (10 detik)      

    M2: 20LM + PIR 1000LM (10 detik)

    2. Pencet tombol abang 1.5S kanggo nguripake lan mateni lan sawise urip bakal urip lan mati kanthi otomatis, priksa ing ngisor foto ; Pencet cepet tombol abang kanggo ngoper mode

    3. gampang dipasang 

    swl-051

    Lamaran 

    Teknologi anyar:
    ALS (sistem pencah adaptif): Yen nemoni cuaca sing kurang sithik sunar srengenge, sistem bakal ngetung kanthi tepat wektu kanggo kapasitas batere sing isih ana lan nggunakake efisiensi output maksimal kanggo wektu cahya sing dawa
    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu luwih saka 60 ℃, TCS bakal mungkasi sistem pangisian daya kanggo nglindhungi batere, yen ing ngisor 60 ℃, sistem pengisian daya bakal tetep bisa digunakake kanthi otomatis

    swl-052

    UKURAN PRODUK

    swl-503 (1)
    swl-503 (2)

    PAKET PRODUK

    swl-054

     Kauntungan Desain:

    Desain modern lan klasik kasedhiya kanggo bagean apa wae. Awak cilik kanthi awak gedhe, bisa didol ing Amazon.

    Lampu surya Fitur Utama:

    1. digawe saka aluminium awak, total beda cahya murah ing pasar. Umume sing digawe saka bahan ABS plastik kanthi awak sing kaku
    2. Gampang dipasang lan dikirim - awak cilik kanthi tenaga gedhe (1000 lumen) kanthi kinerja apik.
    3. Teknologi unik kanggo mesthekake yen cahya bisa digunakake kanthi udan / awan (5 dina maneh).

    01
    2
    3
    4
    5
    6

    Skenario aplikasi:

    Bisa dipasang ing loro-lorone dalan cilik kayata taman lan komunitas kanggo nyedhiyakake lampu kanggo pejalan kaki sing liwat;

    Bagian lalu lintas lan port digunakake minangka lampu indikator kanggo njamin keamanan lan urutan lalu lintas lan navigasi;

    Gunakake minangka lampu hias ing wilayah kutha utawa obyek wisata sing rame kanggo nggawe swasana tartamtu;

    Bisa digunakake ing kebon, perkebunan, pekarangan lan papan liyane kanggo nggayuh efek cahya lan insektisida.

    Karakteristik kinerja:

    Wujudane ringkes lan endah, kanthi fungsi kontrol cahya sing dikontrol wektu, kontrol intensitas cahya sing cerdas;

    Nggunakake panel surya kanthi tingkat konversi sing dhuwur lan batere sing bisa diisi ulang, sinar srengenge langsung sing kuwat bisa ngisi suwe;

    Yen sensor padhang, padhange luwih dhuwur;

    Ngisi daya surya, hemat energi lan perlindungan lingkungan;

    Ora perlu kabel, nginstal ing endi wae, listrik voltase murah pancen aman;

    Sistem prabawa sing cerdas, kanthi otomatis mateni lampu nalika awan lan ngisi daya, lan kanthi otomatis nguripake lampu dadi peteng;

    Nyedhiyakake cahya padhang kanthi dhuwur lan ganti mode padhang sing murah miturut jarak pejalan kaki, kanthi nggunakake kabutuhan cahya lan dekorasi;

    Kanthi sawetara mode kerja kanggo nyetel, tombol fungsi mbedakake macem-macem fungsi, gampang lan jelas;

    Teknologi kepala sensor dual njamin manawa ora ana sudut mati ing sensor 180 derajat lan nambah efek panggunaan nyata;

    Tambah efek lampu kanthi warna kanthi warna, sing apik banget lan warna, lan nambah pengalaman pangguna;

    Nyedhiyakake aksesoris pemasangan sekrup, sing bisa dipasang ing tembok ruangan, pager, pilar lan papan liyane;

    Instal ing papan sing cerah kanggo mesthekake cahya alami sing apik;


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan