• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SPESIFIKASI 2000 Lumens

    Katrangan singkat:

    Lampu Tucano PRO Series-Solar Arm

    1. 3 mode cahya kanthi sensor gerak PIR
    2. Kontrol jarak jauh bisa nyetel mode cahya lan nyetel wektu
    3. Teknologi ALS2.1 + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan.

    Aplikasi: Wall / Roadway / Garden / Park / Square / Pathway lsp


    Detail Produk

    Tag Produk

    swl-06

    SPESIFIKASI

    Model No.

     

    SWL-06 PRO
    Lumens

     

    2000lm (20w)
    CCT 3000k
    Jumlahe LED

     

    40PCS
    Kekuwatan panel surya

     

    5V / 2W
    Spesifikasi Baterai

     

    5200MAH / 3.7V
    Anti banyu

     

    IP65
    Ngisi daya wektu

     

    10 jam
    Wektu cahya

     

    6-8 bengi
    Suhu ngeculake

     

    -20 ℃ ~ 60 ℃
    Ngisi daya suhu

     

    0 ℃ -45 ℃
    Ngalih sensor cahya

     

    ≥80 Lux, lampu mati

    ≤20 Lux, lampu murup

    Mode cahya

     

    M1: 60LM + PIR 2000LM (30S)

    M2: 120LM + PIR 2000LM (30S)

    M3: 200LM (tanpa PIR) suwene 5 jam + 40LM (kanthi PIR 2000LM) (30S) nganti subuh;

    T: 100% padhang sajrone 10 menit, Tutul pindho ing rong detik, 100% wektu padhang 20 menit, Setelan maksimal 100% padhang sajrone 20 menit

     

    (kanthi remot kontrol)

    Materi

     

    Paduan aluminium
    Garansi

     

    1 taun
     wel-061

    PETUNJUK KERJA

    1. 3 mode cahya bisa dipilih dening remot kontrol

    Abang: M1: 60LM + PIR 2000LM (30S)

    Jingga: M2: 120LM + PIR 2000LM (30S)

    Ijo: M3: 200LM (tanpa PIR) suwene 5 jam + 40LM (kanthi PIR 2000LM) (30S) nganti subuh;

    T: 100% padhang sajrone 10 menit, Tutul pindho ing rong detik, 100% wektu padhang 20 menit, Setelan maksimal 100% padhang sajrone 20 menit

    Pencet saklar kanggo 1.5S kanggo nguripake lan mateni, banjur penet cendhak kanggo mode ngalih

    2. Indikator daya nuduhake kapasitas batere

    Abang: < 50% tenaga

    Jingga: 80% ˃ tenaga≥50%

    Ijo: ≥ daya 80%

    swl-061

    Lamaran 

    Teknologi anyar:

    ALS (sistem pencah adaptif): Yen nemoni cuaca sing kurang sithik sunar srengenge, sistem bakal ngetung kanthi tepat wektu kanggo kapasitas batere sing isih ana lan nggunakake efisiensi output maksimal kanggo wektu cahya sing dawa

    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu luwih saka 60 ℃, TCS bakal mungkasi sistem pangisian daya kanggo nglindhungi batere, yen ing ngisor 60 ℃, sistem pengisian daya bakal tetep bisa digunakake kanthi otomatis

    swl062

    UKURAN PRODUK

    swl063

    PAKET PRODUK

    swl064

     Kauntungan Desain:

    Desain modern lan klasik kasedhiya kanggo bagean apa wae. Awak cilik kanthi awak gedhe, bisa didol ing Amazon.

    Lampu surya Fitur Utama:

    1. digawe saka aluminium awak, total beda cahya murah ing pasar. Umume sing digawe saka bahan ABS plastik kanthi awak sing kaku
    2. Gampang dipasang lan dikirim - awak cilik kanthi tenaga gedhe (2000 lumen) kanthi kinerja apik.
    3. Teknologi unik kanggo mesthekake yen cahya bisa digunakake kanthi udan / awan (5 dina maneh).

    01
    02
    05
    06
    07
    04

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan