• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SPESIFIKASI 6000 Lumens

    Katrangan singkat:

    1. Baterai Li-ion daya, dhukungan 2000

    siklus.

    2. Paket batere ing njaba lampu, banget

    trep kanggo ngganti lan pangopènan.

    3. Indikator 3 warna kanggo 3 mode cahya

    Abang :: 30% padhang + PIR100%

    padhang

    Gre: 5H 100% padhang + 5H 25%

    padhang, padhang 70% nganti subuh

    Ora: padhang 70% terus wengi 


    Detail Produk

    Tag Produk

    Kabeh Ing Siji Lampu Jalan Surya

    1. 3 mode cahya kanthi sensor gerak PIR

    2. Teknologi ALS2.0 + VFT + TCS kanggo Lampu Kabeh Wengi sanajan awan utawa awan udan.

    Aplikasi: dalan / dalan / dalan / parkir / dalan pribadi / trotoar / alun-alun umum

    361

    SPESIFIKASI

    Model No.

     

    SSL-36
    Lumens

     

    6000lm
    Jumlahe LED

     

    80 pcs
    Kekuwatan panel surya

     

    48.15W
    Spesifikasi Baterai

     

    407WH
    IP

     

    65
    IK

     

    10
    Ngisi daya wektu

     

    10 jam
    Wektu cahya

     

    7-10 dina
    Suhu ngeculake

     

    -20 ℃ ~ 60 ℃
    Ngisi daya suhu

     

    0 ℃ ~ 55 ℃
    Ngalih sensor cahya

     

    ≥50 Lux, dipateni

    ≤10 Lux, ing

    Mode cahya

     

    3 mode cahya + ODM
    Sudut balok

     

    137,2 * 78,3 °
    Materi

     

    Paduan aluminium
    Garansi

     

    3 taun
     sll-32

    INSTRUKSI PROSES KERJA

    1. Daya baterai Li-ion, dhukung 1500 siklus

    2. Paket batere ing njaba lampu, trep banget kanggo diganti lan dirawat.

    3. Indikator 3 warna kanggo 3 mode cahya

    Abang: padhang 30% + padhang PIR100%

    Ijo: padhang 5H 100% + padhang 5H 25%, padhang 70% nganti esuke

    Jeruk: padhang 70% terus wengi

    362

    REKOMENDASI ​​DATA 

    363

    Teknologi anyar:

    ALS (sistem lampu adaptif): Yen nemoni cuaca sing kurang sithik sunar srengenge, sistem kasebut bakal bisa ditindakake

    pitungan sing tepat tepat wektu kanggo kapasitas batere sing isih ana lan gunakake efisiensi output maksimal nganti suwe

    wektu cahya.

    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu luwih saka 65 ℃, TCS bakal mungkasi sistem pengisian daya dadi

    nglindhungi batere, yen ing ngisor 65 ℃, sistem pengisian daya bakal tetep bisa digunakake kanthi otomatis

    364

    Peta simulasi dalan DIALUX

    Dhiameter tiang: 60mm

    UKURAN PRODUK

    365

    PAKET PRODUK

    366

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan